AnettesFlora - Julebinderi-inspiration

Julebinderi-inspiration

Glædelig 1. december

Indlægsbilledet er af årets kalender dekoration.

Jeg kan virkelig godt lide denne årstid, jeg kan lide at trække ind og lege med naturens spændende og sanselige guld.

I år har jeg været på to inspirationsture, den første var i begyndelsen af november, hvor jeg besøgte Åse Hviid, et mekka for en binderi entusiast, at se alle hendes lækre kreationer, du finder mere info HER.

SÅ har-

Ida og jeg har været i Snejbjerg ved Herning, for at se den udstilling der bliver kaldt Danmarks smukkeste jule udstilling(lidt billeder på min fb) og det er det! Det er den mest overvældende, sanselige og lækre oplevelse. Udstillingen rummer masser af symbolik, masser af eventyr, masser af storhed, masser af binderi, masser af grene, masser af kugler, masser af LYS masser af inspiration.

Det er som om man bliver ført gennem livet fra før fødsel til død, det er så STORSLÅET<3 vi blev begge blæst bagover, og vi kunne mærke oplevelsen i egen krop, det er fantastisk. Du kan  se udstillingen frem til den 14 december , du finder mere info HER.

Da jeg kom hjem derfra havde jeg lyst til at omdanne hele huset til et eventyrligt kreativt mekka, jeg elsker at arbejde stort, aldrig i mit liv er jeg ramt på den måde.

juleinspiration, binderi, anettesfloraJeg omdanner (måske;),ikke hele hjemmet, nu,  jeg nøjes med en adventskrans, eller det er hvad det blev til, for hvis det ikke blev en kreation med 4 lys i, så ville vi ikke have plads til selve adventskransen.

Jeg har gjort noget jeg for mange år besluttede mig for jeg ikke ville, eller kunne lide herhjemme, jeg har faktisk gjort flere ting, med først er det kuglerne, jeg har købt rå mængder af guldkugler, de er trådet og hængt i advents-kransen.

juleinspiration, binderi, anettesfloraSelve kransen er bundet af pil og troldhassel.

juleinspiration, binderi, anettesfloraBilledet under er det færdige resultat, det yder den slet ikke retfærdighed.

juleinspiration, binderi, anettesfloraJeg har så meget at vise og så meget at fortælle, så har lige besluttet at du får en del af det serveret i dette indlæg, for ved ikke hvornår der igen bliver tid til et. (Vi bygger hus om hos Ida og Emil, og selvom jeg ikke har butikken mere, så kommer de faste kunder alligevel, sikken en dejlig overraskelse.

juleinspiration, binderi, anettesfloraUnder kommer suset fra det barske og nøjsomme, måske Færøerne. Et par vædderhorn er omdannet til stammer på tjørn. De små tjørne kviste er trådet, og til sidst samlet og tapet. Vupti, så passer de lige ned i hornene.

juleinspiration, binderi, anettesflora

Har et lager af Jernkurvene, de sælges til 225,- pr stk

Den næste er bare for at vise hvor langt jeg er kommet i mit forhold til julestjerner. Tilbage i 1997 besluttede jeg mig for at jeg ikke kunne døje julestjerner, og da slet ikke de røde. Jeg har de sidste år forsøgt at komme til at kunne lide dem, og har sneget nogle hvide ind i huset, de har været tålt, ikke mere end tålt. I år drog jeg ud og købte to røde julestjerner, jeg havde en ide med dem ift adventskransen, ideen duede ikke, og jeg brød mig ikke om de to røde stjerner, de var så tunge og depri at se på- Men jeg smider altså ikke planter ud-de er nu ophøjet i flere henseender.

juleinspiration, binderi, anettesfloraDe kom i min absolut smukkeste sølv skål, de blev sat lidt ekstra op i højden, jeg gik i haven og hentede lidt efeu og stoppede i jorden ved stjernerne. Ser du nu knus elsker jeg de stjerner, de giver mig stjerner og ophøjet ro i øjnene.

Nogle gange skal man altså prøve noget man ikke har prøvet før, det kunne jo være det fastlåste gav sig.....

juleinspiration, binderi, anettesfloraI efteråret ville jeg afprøve min tålmodighed, jeg bandt en krans af ellekogler. For en uges tid siden tog jeg kransen og begyndte at lime lærkekogler, bog og agern på. Kransen er vel nærmest almindelig, men den kræver tålmodighed.....

juleinspiration, binderi, anettesfloraDet er den fedeste følelse af yess, og stor tilfredsstillelse at give sig selv lov. Og jeg har givet mig selv lov til et endda mere tidskrævende arbejde, den ene hænger på døren som velkomst, da da da daaaa

juleinspiration, binderi, anettesflora

De store jernkurve har jeg fået et lager hjem af, de koster 425,- u/pynt

En stor krans i mariebær af egen avl, og der blev endda til en krans mere. Alle kan binde sådan en krans, hvis de har lyst og giver sig selv lov....

Med dette indlæg vil jeg ønske jer alle en helt igennem fantastisk december

Masser af inspirerede og GLADE hilsner

Anette

 

 

12/1/2018 9:35:50 AM Anette Nielsen