AnettesFlora - Påske-stemning

Påske-stemning

Stemninger er det der driver skabertrangen, for mig. Mens jeg laver om i butikken har jeg oplevet at stille mig selv spørgsmålet, hvad er det jeg vil med det, hvad er det jeg vil tilbyde, hvad er mit mål med alt dette, og er der et mål, udover at skabe efter de visioner der opstår......

påske, kreativt, unika, binderi, natur

Jeg har aldrig stillet mig selv det spørgsmål før, og det gav mig trangen til at formulere mine visioner på skrift, for mig selv. For for første gang i mit liv har jeg et helt klart billede på det jeg vil skabe, ikke bare her og nu, men det der strækker sig langt ind i fremtiden-for haven er også en del af det hele. Den er altid åben for nysgerrige, hvis der er tid.

påske, kreativt, unika, binderi, natur

En kan jo nok sige at nuet er det vigtigste, og at have det godt. Sjovt nok oplever jeg at man først virkelig kan skabe et klart billede eller vision, for sit eget virke, når man har det godt/kender sig selv,. Det med at have det godt med sig selv, og føle sig godt tilpas, har for mig ikke været en selvfølge, så jeg er dybt TAKNEMMELIG. Faktisk var det tidligere omtalte hul jeg var i, medvirkende til at jeg kunne se egne gamle handlemønstre, og gøre noget ved dem.

påske, kreativt, unika, binderi, natur

Nu i tiden er jeg optaget af forårshaven, af alle de hundrede, eller flere kogte æg. I dagens indlæg er det min version af påskepynt. Nogle af æggene er kogt i grønkål, det har ikke den store effekt, andre er kogt rødløgsskaller, og andre igen i rødbeder, tilsat en sjat alm gule løgskaller. Der er, i nogle af dem, brugt vissent græs, og pilegrene. Ja ja nu kan jeg slet ikke undvære pilen, som jeg snakkede om for et stykke tid siden.

påske, kreativt, unika, binderi, natur

På billedet under er der skabt noget helt nyt, et stykke unika. Jernringen er fra en gammel primus, der stod for at skulle på skrotten, og glasskålen er fra en smuk gammel lampe, den står i mit private hjem.

påske, kreativt, unika, binderi, natur

påske, kreativt, unika, binderi, natur

Stemningerne i billederne er den stemning der vil komme til at herske i butikken fremover, og med flere simple kerative blomstrende/binderi ting. Men ting tager tid, og jeg har valgt at have det sjovt med det.

Meget af min tid bliver brugt på have, butik og kreativt, så hvis jeg ikke er helt så aktiv på din eller min blog fremover er det bare derfor.

Masser af gode ønsker om dejlige forårs dage

Kreative hilsner Anette

4/6/2017 10:24:48 AM Anette Nielsen