AnettesFlora - Påskedekoration

Påskedekoration

I går lavede jeg et indlæg med samme billeder, men da det skulle udgives opstod der en fejl, billederne så ud a h til.

Nu prøver jeg så igen i dag, og fik lysten til at skrive indlægget om.

forår, dekoration, narur, påske, æg, kreativ

Dekorationen bliver en væsentlig del af den butik jeg igen er ved at skabe. Den er skabt af forskellige grene, som hyld, gran uden nåle og pil, alt sidder i spænd med hinanden, æggene er kogt i rødløgsskaller. Der er  ingen færdig opskrift, alt foregår ved at kigge på tingene, så de er medbestemmende for hvordan det skal se ud

påske, jernstativ, kreativ, natur, dekoration

Siden oktober har jeg haft en stor lyst til at omskabe min lille butik, jeg har blot ikke helt kunnet sætte fingeren på hvad og hvordan, jeg har brainstormet, skudt med spredehagl, og de steder det har ramt plet er yess følelsen og rigtigheden opstået helt af sig selv. Nøjagtig som en blomst, den kan stråle og inspirere, den kan bare stå der og skabe glæde. Inspirationen kom faktisk ud af en morsom misforståelse med en blomstret sofa, mere om det en anden dag

påske, jernstativ, kreativ, natur, dekoration

Siden ca oktober har jeg også med de ting jeg har skabt både med maling og dekorationer, zink og kobber, oplevet en helt anden glæde og tilfredshed end jeg plejer. Jeg er også blevet mere gav-mild med mig selv, og har kunnet mærke i mig, at nu er det en fordybelses tid, jeg har trang til at skabe, og nu ved jeg hvad og hvordan.

Ideerne pibler frem med foråret, og jeg glæder mig stort til at vise hvad det er jeg render rundt og laver derude i butikken, og åbne dørene ordentligt op igen.

påske, jernstativ, kreativ, natur, dekoration

I lørdags var jeg i Thisted for at fejre skønne Tante Grøns- nye bog, det var nogle utroligt hyggelige timer, i godt selvskab med, også andre kendte og dejlige bloggere. Vi blev forkælet i et af drivhusene på Heides Planteskole, en meget inspirerende en af slagsen, sådan en der giver en trang til at fordybe sig. Jeg skal derop igen, og se meget mere.

Åh jo det var en skøn skøn dag, og jeg fik signeret min nye bog.

Have a very wonderful day

Big smile

Anette

 

3/29/2017 5:55:53 AM Anette Nielsen