AnettesFlora - Påskeraket

Påskeraket

Påskerier, påske og traditioner og genopstandelsen. Jeg er troende og samtidig ikke troende, noget tror jeg på og andet ikke.

Jeg har aldrig været god til traditioner, de er ligesom altid kommet bag på mig, især påsken. Og jeg bryder og ikke om at der forventes at al ting skal være som det plejer. At vi skal gøre sådan og sådan ellers skuffer vi den og den, og vi bliver lukket ude af det fine familieskab, måske endda bagtalt. Faktisk er det altid den risiko der er ved at sige fra og at våge at nære det helt nære. Selvfølgelig er der en balance i det.

Altså det jeg vil med dette indlæg er at vise ægget. Min mand kalder jernægget for en raket, han siger at det ligner den Tin Tin drog ud i rummet med. Jeg kan godt se det, men jeg ser mere ægget.

naturbinderi,jernstativ,påske,æg,påskeæg,anettesflora,binderi,genbrugI julen var det pyntet simpelt, en rede med en halmkugle, i den var der sat en hvid hyacint, med sine vaskede hvide rødder. Ganske effektfuldt ,og et stunt der ligeså godt kunne være brugt nu.

Men her i påsken skal stativet pyntes med æg og en tydeligere rede, formen forstærkes med tjørn pil og birk. Ægget står på et syret messingfad, så jeg kunne skabe i bunden, og give det hele en base. Det bare står der og ser ud som et æg, med fod. Et raket æg fyldt med forhåbninger, lys forår og nyt liv, klar til at bryde igennem atmosfæren.

naturbinderi,jernstativ,påske,æg,påskeæg,anettesflora,binderi,genbrugPå billedet under- en rede eller en krans, kan vel sige kransen er rammen, og i den skaber jeg en rede, materialerne er de samme. Måden jeg har lavet begge dele på er at sætte i spænd(det vil sige der er brugt meget lidt tråd), jeg er vild med ideen om at sætte i spænd, det gør ligesom at man bliver nød til at samarbejde med materialerne, og at man ikke helt har den totale kontrol. Denne er brugt til en værtindegave.

naturbinderi,jernstativ,påske,æg,påskeæg,anettesflora,binderi,genbrugÆggene er kogt i 8 timer, det ene hold i rødløgsskaller, det andet hold, dem der er lidt lysere- de er kogt med tre tulipanløg.

naturbinderi,jernstativ,påske,æg,påskeæg,anettesflora,binderi,genbrugDet meste jern i indlæggene er til salg. Jern ægget uden pynt koster 275,- højde  78 cm

I ønskes alle en god søndag-ny uge og påske

Hilsner og SMIL

Anette

OBS Butikken er lukket og slukket, du kan se mere om det her og her. Jeg vil  bruge min tid på markeder, hos kunder, på kreative bestillinger, på krea- lege og på at samle nogle løse ender.

Samojede-hund,Lucky, naturhund,hanhund, lækker hund,sjov hund,elsket hund

 PS I skulle lige se Lucky, han er så SKØN, og sjov og udfordrende og god, jeg er bare så GLAD

3/18/2018 11:41:58 AM Anette Nielsen