AnettesFlora - The magic mirror

The magic mirror

I januar lavede jeg et magisk spejl, med grene. Jeg havde et godt, med kedeligt spejl og en kæmpe væg i vaskerummet. Spejlet hænger som fokuspunkt, når man kommer fra gang/havestue og køkken, gangen/havestuen er vi staadiiiiggggg i gang med at sætte i stand, mere om det en anden gang.

Binderi, grene, magi,spejl,anettesflora,kreativJeg malede spejl-rammen grøn, fandt nogle elme kæppe og skruede dem sammen, så de kunne danne en god solid og stor ekstra ramme, str er ca 185x140. Også skulle elme-kæppe-rammen ellers fyldes ud. Her er det med troldhassel, samt pil og lidt tjavs fra hængebirk.

Binderi, grene, magi,spejl,anettesflora,kreativVaskerummet som tidligere var mit binderi, er nu opdateret med en gang grøn og hvid maling. Udover det har jeg også lavet en ny lampe, denne består af en jernkugle samt rå mængder af afkablet elektriker ledning(kobbertråden). Fatningen har jeg købt i jem og fix.

Binderi, grene, magi,spejl,anettesflora,kreativDet blev også til et par nye smukke knager, så nu er der helt klar til at vise gæster hvor tøjet skal hænge.

Binderi, grene, magi,spejl,anettesflora,kreativDet magiske spejl, egentligt kaldte ungerne det troldspejlet, men jeg omdøbte det, og har lagt energien i kreationen, at den skal minde mig selv om, at sætte en mere ”støttende energi” i de ord/tanker der florere i mit sind og kommer ud af min mund.

Jeg ved at det virker på alle tænkelige måder også det fysiske. Bare lige at give noget et tvist, det skaber åbenhed, energi og nye muligheder opstår.

Binderi, grene, magi,spejl,anettesflora,kreativ, indretning

Billedet over er fordi jeg er så glad for det jeg har flyttet rundt med i stuen

Det magiske spejl rummer også, at vi den 2/2 2019 fik nye titler. Vi er blevet BEDSTEFORÆLDRE, til den dejligste store og sunde pige -Gaia Victoria Nomi. Hun fylder med sin tilstedeværelse vores verden, med så meget glæde og kærlighed at det er svært at beskrive. Faktisk står det sådan til, at jeg skal til at kende mig selv på en anden måde, det er helt vildt og fantastisk.

Samojedehund, Lucky, kærlighedLucky:-))))

I ønskes alle en fantastisk forårsmåned

Legende hilsner

Anette

 

3/1/2019 8:29:54 AM Anette Nielsen