AnettesFlora - Begejstring

Begejstring

Hvad kan få ud af et havemarked på Sostrup slot, man får et fantastisk arrangement, hvor haveselskabet norddjurs kreds havde fået alt til at klappe, selv vejret var med os. Der var masser af besøgende i de smukke rammer. Og vi var 23 entusiastiske havefolk der stod med de skønneste stande.

have,Havemarked, haveselskabet, planter,jernstativer,sostrup slot, kreativt, anettesfloraDet eneste minus ved selv at stå med en stand er at man slet ikke har tid til at gå rundt og fordybe sig i andres stande.

have,Havemarked, haveselskabet, planter,jernstativer,sostrup slot, kreativt, anettesfloraJeg fik da heller ikke købt nogle stauder, men skal heller ikke købe planter i år, jeg vil have haven på rette havespor igen. Mere om det i de kommende indlæg, når haven igen skydes i gang på bloggen.

have,Havemarked, haveselskabet, planter,jernstativer,sostrup slot, kreativt, anettesfloraMen vi købte på markedet, det lækreste bålsted. Da manden og jeg så det var vi solgt til stang lakrids, vi måtte eje, sjældent er vi så enige om noget. Min hjerne så/ser uanede muligheder i stativerne.

have,Havemarked, haveselskabet, planter,jernstativer,sostrup slot, kreativt, anettesflora

I første omgang er det vores nye bålsted, vi prøvede det af i tirsdags i lettere regnvejr. Vi elsker at lave bålmad, finder det  som en ferie når vi sidder ved den åbne ild. Pulsen falder, intimiteten og nærværet tager over, maden smager himmelsk, og det gør vinen også. Her er det  lækkert hakket oksekød, formet til hakkebøffer, kødet er fra Karen- Dalsgård i Skivholme, det "grønne" er fra rema, og brødet, ja det er lavet på bagepulver godt med æg, mel vand salt, og smurt ind i olivenolie, efter de er formet. Brødene kunne godt have været lidt mindre;-)

have,Havemarked, haveselskabet, planter,jernstativer,sostrup slot, kreativt, anettesfloraDet var hurtigt at tilberede, for vi vidste ikke om der holdt tørvejr, men kunne slet ikke vente med at tage det det fede bålsted i brug, så derfor står det foran huset. Det skal jo ned til bålpladsen, når den er gjort klar, for den har, igen, holdt flytte dag;- )  Det er så heldigt at pande og rist fra vores bonfier sæt passer perfekt. Kan næsten ikke vente med at lave bålmad igen. I ved det er luksus i hverdagen-ferie.

have,Havemarked, haveselskabet, planter,jernstativer,sostrup slot, kreativt, anettesfloraBålstederne laves også i en mindre udgave(de er også fede), du finder priser mm HER. Indlægget er ikke sponsoreret, det er blot min begejstring for godt håndværk, bål og lækkerier der træder igennem.

Kreative havehilsner og god god weekend

Anette

Med det sidste billede skydes haveindlæggene i gang. Måske du kan ane tv i billedet, at min magnolia Genie står med blomst

have,Havemarked, haveselskabet, planter,jernstativer,sostrup slot, kreativt, anettesflora

5/3/2018 10:06:38 AM Anette Nielsen