AnettesFlora - Dagens tema er GLÆDE og tilfredshed

Dagens tema er GLÆDE og tilfredshed

De første billeder er fra drivhuset, vores drivhus glæder, og Lucky er den skønneste, smilende, intense og glade hund der er med alle vegne.

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glæde

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glæde

Kim er den der passer planterne i drivhuset, som noget nyt passer han også blomsterne der står der.

I år har han ladet agurkeplanterne gro, og hjulpet dem op over spærene. Syntes det er lidt blæret at have agurker, der sammen med druer og passionsblomst, er med til at skabe loft.

Det er en stor succes at have agurker på den måde. De er heller ikke blevet grimme i bladene, det plejer de at blive efter første store afkast, hvilket vi har haft. Slippet mellem afkastene, er også meget mindre i år., næste store afkast gik i gang under en uge efter første. Jeg elsker agurker, og den neutrale grønne smag.

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glædeSMIL;-)

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glæde

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glædeDe to billeder over er fra den "nye" veranda. Indretningen er stadig i gang, har skullet så meget på det sidste at den har haft en lille pause, det er faktisk en god ting.

Det nye look giver mig utrolig meget glæde. Jeg er vild med det hvide, det giver så mange flere muligheder for at lege, med både farver og materialer. 

Næste store malerprojekt jeg kaster mig over er at male hele butiksbygningen sort, det giver et sus af forventningsglæde, næsten som da jeg vågede at male gulvet på verandaen hvidt.

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glæde

Ting har det med at blive understreget.....

Maj, som den ene halvdel af vores nye naboer hedder, kom i tanke om hun havde en paraply, hun mente den lige var mig, at den ville passe godt ind i det hun kunne se jeg skabte efter. Vi sad faktisk og havde en hyggelig aften, os tre naboer på stribe, men hun smuttede hjem, og kom med denne vidunderlige paraply, en gave til mig:-)

Hun har selv brugt den, da hun skulle giftes for nogle år siden, den var en del af hendes bryllups dress, kjolen hun blev viet i den gang var 150 år, nu er den ældre. Hun var så gude smuk, det var spændende at se billederne, fra hendes fortid!

Jeg er utrolig taknemmelig, den ligger rundt omkring på bordene, og slår en tonen an.

Har et spørgsmål, til jer der læser med, den er gulnet af ælde, er det muligt at få den ensfarvet lys igen, uden at ødelægge den?

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glæde

Mig med paraplyen:-D

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glædeVi havde lidt festligheder den anden dag, jeg dækkede bord og lavede mad.

Maden bestod af det vi har i køkkenhaven og drivhuset, og kød fra Karen og Per.

Vi fejrede Kims fødselsdag, og en anden ting jeg først må sige højt her på bloggen om en uge. Så i næste indlæg kommer der et mega glædeligt PS

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glædeDekorationen viste jeg for nogle dage siden på facebook siden Anettesflora. Så de af jer der har set den før, bær over.

Den er  hurtig at lave, man tager et bredt glas, fylder vand i, sætter det i "skålen", og gør så det ikke ses, sætter blomster i vandglasset så formen understreger underlaget,  i dette tilfælde skålen. Det kunne snildt have været grønne efeu i glasset, og intet andet.

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glædeDet er sjældent jeg har dekorationer på bordet, de står andre steder, og hvis de skal være på bordet står de altid i den ene ende. Den anden dag var vi for mange, til det kunne være sådan. I øvrigt laver altid maden så det er selve dekorationen. Jeg elsker at servere forskelligt tilbehør, i forskellige farver, på smukke gamle fade og i gamle skåle.

drivhus, køkkenhave, have, anettesflora, binderi, indretning, samojed,lucky,glæde

I ønskes alle en rigtig god weekend

Blomstrende hilsner Anette

PS Hvis du syntes billederne er lettere ude af fokus, så driller mit cannon 600 D Håber det kan laves

Et ekstra PS, jeg håber inderligt at nyhedsbrevet virker denne gang, jeg unskylder ulejligheden med det tidligere rod.

 

 

 

 

 

 

7/20/2018 8:57:23 AM Anette Nielsen