AnettesFlora - Havemarked på Sostrup Slot i Gerrild

Havemarked på Sostrup Slot i Gerrild

Havemarked på Sostrup slot, haveselskabet Nord Djurs arrangerer, og jeg er blevet inviteret til at være en del af stadeholderne.

Anettesflora,havemarked,jernting,soestrup,gerrild,blomster,stauder,slot,stemning,kreativtDet foregår søndag den 29 april 18 fra 10-14.00, du kan læse mere om markedet HER, og du kan læse om slottet og des historier, arrangementer og visioner HER. Slottet fik ny ejer i 2015. Tag og kig på hjemmesiden, det er SPÆNDENDE læsning.

anettesflora,havemarked,jernstativer,kreativt,blomster, gerrils, soestrup, slotI disse dage forbereder jeg til markedet, Jeg GLÆDER mig til at lave standen, og være en del af en frodig og kreativ atmosfære, og ikke mindst mærke stemningen, både fra de besøgende, stad holderne, slottet og hele området. Det kan kun blive godt.

anettesflora,havemarked,jernstativer,kreativt,blomster, gerrils, soestrup, sloSelv står jeg med forskellige jernstativer, sortimentet er er blevet lidt større i år, udover det har manden min lovet at lave nogle kobberbakker, og andet sjovt. Blomsterne og planterne skal binde det hele sammen, til en forhåbentligt sanselig og spændende oplevelse.

anettesflora,havemarked,jernstativer,kreativt,blomster, gerrils, soestrup, sloI år vil jeg forsøge at tage billeder af standen, her er det blot de indledende manøvrer, for der er grænser for i hvor god tid mange af tingene kan laves.

anettesflora,havemarked,jernstativer,kreativt,blomster, gerrils, soestrup, sloJeg har desværre et stort MEN, for min gode og trofaste smed er gået hen og blevet syg , han ved ikke om han nogensinde kommer til at kunne lave jernting  mere. Jeg er mest ked af det på hans vegne, han er et af de her inspirerende og levende mennesker som man elsker at lytte til, en der bare vil, og en der siger når noget bliver kedeligt eller for ”brugt” så finder han da bare på noget andet. And so it is!

anettesflora,havemarked,jernstativer,kreativt,blomster, gerrild, soestrup, slot(Jeg har lager nok til dette marked, så mangler ikke lige i første omgang.)

Men hans ord kunne jeg ikke lige tænke på, for har tre planlagte havemarkeder mere, og følte jeg havde fundet mit fundament med begejstring kreativitet og glæde, også kan jeg have indtjening ved det.

anettesflora,havemarked,jernstativer,kreativt,blomster, gerrild, soestrup, slotJeg tænkte og tænkte, og lige lidt hjalp det. I ved, jeg er delvist  hjemmegående, men det betyder ikke jeg sidder på min flade, for jeg vil nemlig også noget.

Også sagde sønnen de magiske ord: Du skal da bare har solgt alt hvad du har, så er der plads til noget NYT. Det gav mig modet og energien tilbage, det er nemlig ikke nemt at tænke nyt når man står i noget gammelt, energien må frigives. Jeg er sprængfyldt med ideer, så må se hvilke af dem jeg giver mig i kast med.

anettesflora,havemarked,jernstativer,kreativt,blomster, gerrild, soestrup, slot,lucky,samojedMed det vil jeg slutte for i dag, jeg håber at nogle af jer der læser med har lyst til at være med til at skabe og være en del af en festlig dag, og ny tradition,

Alt godt

Kreative havehilsner Anette

Alle billeder er fra det der nu er blevet mit arbejdsrum, mit helt eget AnettesFlora. Og hunden er Lucky, 8 mdr gammel, min trofaste hjælper, eller hjælper og hjælper, der er meget han skal lære, men her er han træt, På billedet har vi lige været i engen sammen med hans lækre Luca-malamutte slædehunde ven.

4/25/2018 11:24:06 AM Anette Nielsen