AnettesFlora - Udpluk fra dagbogen i juli

Udpluk fra dagbogen i juli

Når man afvikler noget, kan der være masser af muligheder for udvikling!

Først på året lukkede jeg min lille butik, det var en stor og langvarig beslutning, men jeg trivedes ikke med det som det var den gang. Jeg var på 24-7, om der kom kunder eller ej.

Jeg trængte til luft under vingerne og besluttede at sælge fra diverse kræmmer og havemarkeder, så det er hvad jeg har lavet fra april til nu.

De stande jeg står med på havemarkeder er overvejende jernstativer, og lidt pynt i form af krukker og andet i jern/metal. På havemarkederne syntes folk at jern-tingene er billige, og får rå mængder af roser for hele standen. Der bliver købt godt af det hele, og det smitter selvsagt af på energien.

På kræmmermarkederne er der mest smukke ting til have og hjem, og lidt jern-ting. På kræmmermarkederne vender folk det hvide ud af øjnene når de ser prisen på jern-tingene. Jeg får rå mængder af ros for de ting jeg har med, og for selve standen, men der bliver ikke købt al verden, det smitter selvsagt også af på energien, for man kan ikke leve af ros alene, i længden, og kræmmermarkeder er der flest af.

Har tidligere fortalt at smeden blev syg. Han kommer desværre ikke til at lave flere jern-ting.

Jeg har søgt andre smede, de kan selvsagt ikke levere til den pris jeg plejer, jeg har fuld forståelse, da de skal leve af det. Men må erkende at det ikke vil være salgbart med en fordobling af prisen. Måske er mit jerneventyr slut, vi får se!

Inden man tager afsted på et marked, udvælger man/jeg de ting der skal med, pakker dem ned, for derefter at pakke bilen. Dette sker aftenen før. Næste morgen står man op kl 5, laver sin madpakke med mere, og køre hjemmefra ca. kl. 6.30, alt efter hvor det er. Derefter kommer man til pladsen, og begynder igen at pakke ud og stille an. Det skal siges jeg holder meget af det hele. Det er en fantastisk og glædelig stemning blandt os kollegaer, og jeg eksperimentere hver gang med at lave en endnu bedre opstillinger, kan ikke lade være.

I weekenden flød bægeret over, jeg stod for mere end tiende weekend i træk på et kræmmermarked, men en stand der gennem tiden er udviklet til noget flere mennesker kalder en fransk antik butik,.

Min stand er efterhånden blevet så lækker(har ingen billeder, da det er hektisk) at jeg selv er tilfreds, og det afspejler sig i alle de roser jeg får, de sultne blikke, de mange snakke og de gode grin, jeg elsker det.

Men jeg sælger simpelthen ikke nok på kræmmermarkederne. I lørdags blev jeg så frustreret at jeg pakkede sammen før tid. Jo jeg havde da solgt, og kunne holde min stand hjemme, men derudover var der kun 10 kroner i overskud, hvis man ser bort fra at jeg fik stjålet en ting, som gjorde det til totalt underskud.

Bulder og brag, for følgende kom til mig, som et lyn fra en klar himmel-det er ikke det værd, altså kræmmermarkederne, og jeg passer ikke ind!

Jeg kørte hjem i vrede, frustration og gråd.  Hjemme pakkede jeg bilen ud i en hast, jeg kylede endda et bord i jorden, gad ikke slæbe på det mere, det skulle på lossen, basta!

Da jeg havde pakket ud, satte jeg mig med en kop kaffe, Kim som ikke havde våget at snakke til mig, kom og spurgte forsigtigt ind til dagen. Jeg tudede og udøste alle frustrationerne.

Vel dagen efter stod jeg op med fornyet og forfrisket energi og gå på mod. Og drog på marked, for selv at komme ud og lure hvad er det der sker nu. Det var langt mere end et år siden sidst, jeg har gået rundt som handlende.

Der var mange stande, og de ser ud som sådan nogle skal, lettere rodede så det ser billigt ud, jeg kan ikke selv finde ud af at lave sådan en stand!

Dagens grin:En kræmmer havde ophørsudsalg og 50 % på alle vare, og der var ingen priser på tingene.....

Jeg studerede, og selvfølgelig købte jeg noget.

Vel jeg vidste godt jeg ikke passede ind, jeg lignede ikke de andre stande, eller kræmmere for den sags skyld. Men jeg var så naiv at tro at jeg kunne gøre en dyd ud af at stå med noget eksklusivt, fordi jeg selv drages af den slags, men sådan fungere det ikke.

anettesflora

blomster billederne er fra området ved den store terrasse, den med den sydlandskes stemning

Inden eventyret begyndte

-det hele begyndte med at jeg skulle genoptræne mig selv på alle plan, efter et stort psykisk sammenbrud i 2012. Jeg har famlet og mærket efter for at udvikle mig, til det sted jeg er nu-med et godt personligt fundament, der både kan sige til og fra.(haven var den første del af "genoptræningen")

Min stil er forfinet, og jeg ved hvad jeg vil skabe. Jo jeg er kommet mig over, og har afklaret sammenbruddet! Jeg er både stolt, taknemmelig og glad!

Jeg er et helt andet sted i livet nu end da jeg påbegyndte at sælge de første kranse ved vejen i 2013, og da jeg i 2014 begyndte at købe og sælge lopper. 

Nu begynder et nyt og spændende kapitel i livet, og jeg glæder mig.

Rigtig god weekend lige om lidt

Hilsner og vink fra Anette

Dagens PS

anettesflora

Så blev verandaen malet færdig, 3 gange hvid heldækkende træbeskyttelse. Da væggene var malet, fik jeg med sommerfugle i maven trang til også at male trægulvet, se mit første hvide gulv ever:-) Det nye stakit som skal op, fik også lige 3 omgange træbeskyttelse. Det hele skal  hærde godt inden jeg begynder at indrette mig, glæder mig som et lille barn.

anettesfloraNåh ja og den store vinduesåbning fik en sprosse i

 

7/5/2018 1:39:28 PM Anette Nielsen