AnettesFlora - Arbejds-gang

Arbejds-gang

Nu skal der klippes ned, ja det er noget sært at klippe stauderne og buskene ned nu, hvor det hele lige er kommet frem, må da også sige det gør  ondt.  Og samtidig får jeg igen den åndssvage ide at der måske alligevel skal laves om i forhaven, for der er en del der ikke fungere, men det er ikke det indlægget skal handle om denne gang.

have,vildehaver,anettesflora,hjem,hus,lucky,samojedehund, glæde,stemninger

Grunden til nedklipning er at, huset skal renses ned og males. Vi fik et tilbud på malerarbejdet vi ikke kunne modstå. Så i næste uge kommer maleren. . Huset skal have samme bornholmsk røde farve(den er falmet kraftigt),  soklen har vi valgt skal være grå, og der skal males hvide friser omkring vinduerne. Jeg tror det bliver godt med de nye detaljer, maleren var i alle tilfælde enig med mig. Jeg glæder mig.

have,vildehaver,anettesflora,hjem,hus,lucky,samojedehund, glæde,stemningerVed jeg har vist  vores indgang før, jeg elsker når folk kommer ind og bliver så overraskede over det der gemmer sig bag døren.

have,vildehaver,anettesflora,hjem,hus,lucky,samojedehund, glæde,stemninger

Se lige det vidunder af et bord, det ude på terrassen, som jeg har været så heldig at købe i en salgsgruppe. Bordet er tungere end tungt, og manden min sagde det bliver aldrig flyttet igen. Jeg forstår ham, jeg har heller ikke intentioner om at det skal herfra. Han og sønnen blev godt forkælet, jeg er så taknemmelig at de ville hjælpe med at hente det hjem.

Jeg er totalt vild med bordet og den stemning det er med til at skabe. Men stolene passede ikke særlig godt, og vi skal ikke have andre stole nu. Jeg drog i jysk og købte et par tæpper til dem, for havde en ide om at det kunne virke. Og det virker, så kan godt hente et par stykker mere.

have,vildehaver,anettesflora,hjem,hus,lucky,samojedehund, glæde,stemninger

have,vildehaver,anettesflora,hjem,hus,lucky,samojedehund, glæde,stemningerSidste år sagde jeg til mig selv, aldrig mere dahlia, de så miserable ud, de var snegleføde, og vi havde alle mulige snegle sidste år, som åd løs. Men jeg kunne ikke finde et godt alternativ til de tre sorte kummer, vi måtte have dahlia igen. Så der er plantet dahlia-lucky number.  , de er kommet op, glæder mig til at se endnu mere til dem.

Bordet i baggrunden skal bruges som stativ til det lille drivhus. Der hvor drivhuset står nu, får jeg det ikke brugt, det hele er besværligt. Jeg kan godt lide når tingene bliver brugt.

Jeg har en ide om at det vil se godt ud der. Men holder ideen ikke stik skal det sælges, nu må vi se, det bliver først flyttet efter pinsen.

have,vildehaver,anettesflora,hjem,hus,lucky,samojedehund, glæde,stemningerBilledet af drivhuset er fra sidste år

I ønskes alle en rigtig god pinse

Glade og passionerede hilsner

Anette

Lige et par lykkelige PS´er

Lucky,samojedehund,have,vildehave,minhave,anettesflora

Lucky,samojedehund,have,vildehave,minhave,anettesflora

 

5/19/2018 8:24:43 AM Anette Nielsen