AnettesFlora - Blomster og stemning

Blomster og stemning

Der skal også være plads til det pæne, det der rummer en vis storhed, vis sødme, det som bevæger sig ind i de drømme dejlige sanser, det der får velværet frem, det der bare er en fryd, det som får folk til at stoppe op og drømme.

anettesflora,blomster,kreativt, events,glæde,skriveglæde,smuktHer er vores indgang, den med de to piedestaler, med de store jernkurve. I år er de pyntet op på en helt anden måde, jeg måtte afprøve hvidt, banditten i mig for op, ej altså ikke helt hvidt, så der kom også pink petunia i, og den blålige staude, som jeg ikke kender navnet på, bare fordi, bare for at lave lidt spræl, og give lidt kant, for så romantisk skal det jo heller ikke være.

anettesflora,blomster,kreativt, events,glæde,skriveglæde,smuktI de 3 store kummer på terrassen er der også nye tiltag, de plejer at være fyldt med dahlia, kæmpe lækre dahlia som vi ikke bestiller andet end at fjerne planteædende snegle fra. Jeg gider simpelthen ikke den kamp mere, og har søgt noget mere blivende.

I år er der Peter Pan roser, det er en rød bunddækkerose, så er der hvide hornvioler, der er yderligere sået hvide mamelukærmer, og blå nigella.

Jeg fik det så godt med mig selv da jeg valgte den gammeldags kombi med hvidt rødt og blåt. Jeg er en hund efter de farver i tiden, syntes de sammen snakker et sprog der er synligt, og markant. Er spændt på om det bliver så godt som jeg forventer. Farverne fejler ikke noget, jeg har leget med dem i borddækning, og kan se at andre mennesker lige skal vende sig til looket, for det er jo ikke  tone i tone.

anettesflora,blomster,kreativt, events,glæde,skriveglæde,smuktVi rå elsker vores terrasse, her leves så meget liv. Kim har lige købt ind til noget pergolalignende overdækning, vi har drømt om sådan et gårdhave miljø i meget lang tid.

Når vi vil have oplevelsen af gårdhave miljø, så tager vi at tage turen til Ebeltoft for at blive inspireret mærke stemningen og spise frokost-det er derude at drømmen om en gårdhave er skabt.( for vi rykker ikke teltpælene op, og køber et byhus derude, og starte en lille butik, med gårdhave, nej det er nemlig bare en af de der drømme der opstår når man leger ferie, og vejret er godt, og man render rundt i sandaler, og sommer hat)

Vi skal have vores helt egen gårdhave her, når Kim igen har plads i kalenderen, for det er lidt vildt for håndværkerene i tiden.

Kim holder fri på lørdag, og vi skal til Ebeltoft,  jeg skal se Lisbeths have, du ved byhaven i Ebeltoft, du finder mere info omkring den her.

Jeg glæder mig meget!

 

Dagens opskrift: Glæde

Alt du skal bruge: er at vide hvad der gør dig glad, drøm det,mærk det, og gør det, evt,  fysisk:-))))

Enjoy the smile and the feeling!

 

Ha en skøn ny uge

Hilsner Anette

 

 

 

5/14/2019 7:00:21 AM Anette Nielsen