AnettesFlora - Have-buket

Have-buket

Jeg er så velsignet heldig at jeg står på de 2 danske haveblogs, og at i er flere havebloggere der linker til AnettesFlora, af hjertet tak.

Have-buket, skønhed, glæde, om livet, haveHvad kan jeg så dele om haven nu, at den er vores, og især min legeplads, vores helt private paradis. I tiden er haven for mig en privat sag, på den måde at den er under stille forandring.

Jeg har lært af min ”fejl” at jeg ikke skal dele den, i processen med at opbygge, for jeg har det med, at  gøre det jeg har sagt, og jeg kunne ikke selv følge med. Og kan sige dig, at det, bla, gav havestress. Da jeg i samme åndedrag også havde butikken, ja da følte jeg mig mere synlig end godt var.

Have-buket, skønhed, glæde, om livet, haveNår jeg deler have fremover vil jeg dele anderledes.

Have-buket, skønhed, glæde, om livet, have, indretningBuketten er både fra haven og stuen, i tiden er det den type buketter der står på spisebordet. Vasen har jeg købt for en mindre formue for efterhånden mange år siden. Den gemmer på en skat i det indre, altså udover vandet, for den er knald gul, velsignende forfriskende livskraftig og sprængfyldt med god energi.

I sidste indlæg fortalte jeg også at bloggen ville forandre sig en smule, fordi jeg er et menneske i "udvikling/på tur."

Jeg elsker friheden til at være uforpligtet ift. indholdet på lige netop bloggen. Min blog er som de fleste blogge- en blog til at få afløb for skrivetrangen, og samtidig formidle de nye opdagelser/oplevelser, der åbenbare sig hen ad vejen.

I ønskes alle en fortsat rigtig god påske

Solskindshilsner Anette

 

4/20/2019 2:14:13 PM Anette Nielsen