AnettesFlora - Havebesøg hos Jeannet

Havebesøg hos Jeannet

En imponerende lørdag foregår således. Ida og jeg havde planlagt en lørdag sammen. Hun kommer ved 10 tiden og jeg spørger om hun har lyst til at tage med på havebesøg. Jeg viser hende billeder af Jeannets blog, og hun vil gerne med.

Vi pakker regntøj og paraply, selvom solen skinner fra en skyfri himmel.

Da vi nærmer os Stoholm hvor Jeannet og hendes familie bor, bliver det mørkere og mørkere, landskabet er så smukt kuperet og fascinerende, vi køre af smalle og snoede landeveje, og skal dreje til højre, ned af en lille grusvej, vi lander ved en" æbleplantage", vi er nået HAVEN.

Og det begynder at regne voldsomt, godt vi tog udstyret med.

Vi kunne have startet med kaffe og kage, i ly for regnen, men altså vi var nysgerrige. Det er en kæmpe have på 10000 kvm, med køkkenhave, skærehave, blomsterhave, der er bålplads, der er legeplads, der er skov have, haven er kuperet som landskabet på vej dertil.

Haven oser af RO. ALT står KNIVSKARPT. Det er som at gå i en park, man kan slappe helt af, men tag ikke fejl for der er rå mængder af vibrerende energi og bevægelse i roen.

I dag kommer der rigtig mange billeder, haven er stor, og jeg kunne ikke begrænse mig, det er et af de sjældne indlæg hvor jeg bryder de regler jeg har sat for mig selv, ift billeder mængden.

Jeg havde over 100 GODE billeder i kassen, det føltes som en umulighed at vælge nogle fra, men det lykkedes.

Og her kommer billederne:-)))

 

Vi fik kaffe/the og kage i dette INSPIRERENDE rum, på billedet under, der er lækkerhed og sanselighed alle steder, og udover alle grænser.

Det var den fedeste oplevelse at tage turen til Stoholm.

Tak Jeannet, for at åbne havelågen! Du finder bloggen her: Jeannet Fruergaards Blog

Hilsner Anette

Dagens PS er en simpel og fed ide

 

8/30/2018 9:24:39 AM Anette Nielsen