AnettesFlora - Les is more-forhave

Les is more-forhave

Jeg har lovet at vise billeder fra vores mega vilde forhave. Ingen kan se det ligner et månelandskab, med store huller efter stauder, eller at stien er fjernet. Ingen kan se at hvad jeg har planer om med stykket og går og tager mig sammen til, i alle tilfælde ikke i disse dage.

Anettesflora, vildehaver, forhave,glæde,blomster,have,økohave

Anettesflora, vildehaver, forhave,glæde,blomster,have,økohaveForhaven er et sandt orgie af valmuer, jeg stornyder synet, stornyder synet af stenstien der er lagt som et dige ind mod den vildere del, hvor også noget af afklippet kommer hen. Ingen ved det, ikke engang hunden som graver en hule derinde i det vilde krat. Fuglene elsker det, kryb og kravl elsker det, og jeg er ret sikker på der er pindsvin der, for det kan man høre når man har hund.

Anettesflora, vildehaver, forhave,glæde,blomster,have,økohaveDet er sidste gang at forhaven ser så farverig og frodig ud, for når valmuerne er afblomstret er der ikke meget tilbage.

Anettesflora, vildehaver, forhave,glæde,blomster,have,økohaveRosen chinatown står gemt i valmuerne mm, den DUFTER så godt

Faktisk er det lidt skørt at den skal lægges om efter 5 år, mega skørt, men jeg gør det altså. Bryder mig ikke om lappeløsninger eller godt nok løsninger, i alle tilfælde når det ikke koster andet end arbejde. Også var forhaven alt alt for arbejdskrævende på den måde jeg havde gjort det på-hmm-mere erfaring, så jeg skal have vildhave et andet sted på grunden, den skal bare være en del anderledes ;- )

Temaet for vores kommende forhave bliver les is more, samtidig med jeg har et fedt kunstnerisk projekt som bare venter på at blive sat op, men forhaven må ryddes først. Der ligger masser af arbejde og venter på mig i det område.

Anettesflora, vildehaver, forhave,glæde,blomster,have,økohaveOg så må jeg altså lige vise det jeg fortalte om i dette indlæg(Et godt sted at være), for den anden aften kørte Kim og jeg træflis(flisen skal lige sætte sig, farven forandre sig også til smuk grå/brun) ud, også har Kim lavet en rosenbue, helt simpelt af noget kraftigt rionet. Buen danner en overgang/skel mellem vores lille frodige og blomstrende  terrasse have, om til forhaven, der som sagt bliver en del mere afdæmpet.

Anettesflora, vildehaver, forhave,glæde,blomster,have,økohave

Dagens opskrift er genbrug, og du finder den HER

 Ha en skøn skøn torsdag og weekend når du når dertil

Have-glade-hilsner

Anette

 

6/13/2019 7:44:26 AM Anette Nielsen