AnettesFlora - Skøn havefest i Fru Pedersens Have

Skøn havefest i Fru Pedersens Have

-som starter med glæden da posten for en rum tid tiden kom med en fin vårgrøn kuvert med påskriften AnettesFlora, det var en invitation til havefest hos Fru Pedersen, jeg blev utrolig glad, og har glædet mig siden.

I fredags oprandt dagen, og sikke en dag og aften, gennemsyret af gæstfrihed og glade havefolk. Udover det skønne værtspar Anette-Fru Pedersen og John, som jeg har mødt nogle gange, var der Karen og Per, som jeg kender i forvejen. De nye jeg mødte var Nana, Merete, Lone, samt deres mænd, Charlotte, Eliane og John, alle kender jeg  fra bloggene, også var der Anne Marie, som nu er en ny haveven, men jeg havde hørt om hende, som en aktiv og haveglad kvinde.

Jeg har besøgt Fru Pedersens Have engang tidligere, du finder indlægget her. Efter den første gang måtte jeg hjem og have et hjertetræ, det er træet på første billede, jeg fandt efterfølgende ud af at det skulle have meget meget vand de første år, det viste sig allerede i første sæson, men det lever godt, det er butikkens værnetræ:-)

NB al rosa tekst er link til bloggerne

Fru Pedersens Have, HavefestPå billedet over blev vi budt velkommen-Sikke en glæde at komme til haven igen, og møde så mange glade mennesker. Stemningen blev lagt allerede der,, måske endda tidligere, og var med rundt i haven og ved bordet hele dagen, og endda meget længere end det.

Udover det kan haver noget som er svært helt at sætte ord på, men det virker langt ind i de dybere lag og gør godt. I den anledning vil jeg fortælle at Anette har søsat et helt nyt projekt/tilbud, som jeg finder yderst gavmildt. Og det får alle yess følelserne frem i mig. Du finder mere om det HER Og hvis det er noget for dig kan jeg fortælle at Anette er et meget meget sødt rummeligt og inspirerende menneske at være tæt på.

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, HavefestOg børnebørnene af haven, med tilladelse fra deres mor om at jeg gerne måtte sætte disse to søde haveprinsesser ind. De havde fundet en ny legekammerat, så vi var sammen en rum tid, hvor vi fik set killingerne, legehusene og gyngerne med mere. Jeg måtte sige nu vil jeg ud og se bedstes have. De ville vide hvornår jeg skulle hjem, og jeg fortalte dem at det skulle jeg inden aftensmaden, stort smil, det skulle de også:-) Min plan var inden aftensmaden, men sådan gik det ikke helt, for i godt selvskab flyver tiden.

Fru Pedersens Have, HavefestHaven er endnu smukkere end jeg huskede den, men det er også to forskellige årstider, og samtidig er der sket en del nyt. Haven kan noget der gør en så godt langt ind. Man føler sig let og fri og rolig og glad, og....simpelthen så godt tilpas.

Fru Pedersens Have, HavefestHer er det havens nye beboer, hun sidder der i en ophøjet ro og skuer ud over det hele. Jeg har ufatteligt mange billeder af hende. Se lige detaljen mellem vingerne på billedet under, så fint altså.

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, Havefest

Fru Pedersens Have, HavefestJeg er fyldt med inspiration, på mange områder, og faldet til ro med alt det jeg render rundt og laver i det daglige. Inspirationen kommer både fra haven, energien, de forskellige havesnakke, og andre dybere snakke. Nogle gange er inspiration noget man ikke kan sætte ord på, men det virker som en anden måde at gøre/anskue på.

Fru Pedersens Have, HavefestOrdene rækker ikke i dag. Eller også gør de- for sikke en fantastisk dag og aften. Altså som i helt fantastisk, værterne haven og alle de skønne mennesker, gjorde at dagen blev uforglemmelig. På turen hjem sad jeg med et stort smil om munden, og det gør jeg stadig når jeg mindes dagen.

Fru Pedersens Have, HavefestJeg har ikke et billede af alle på engang, men sjovt nok var der flere ophold ved B&B. Et utroligt hyggeligt sted.

Med det vil jeg endnu engang sige tusinde tak for en dejlig dag til Anette og John og til alle i andre.

Masser af haveglade hilsner

Anette

PS næste indlæg kommer til at handle om en sprit ny bog jeg har fået til anmeldelse, glæder mig til at vise den:-)

PS Igen bloggen og internettet driller i dag. Jeg kan simpelthen ikke få billeder og tekst til at stå som jeg vil have det, så valgte at trykke udgiv trods alt.

5/31/2017 1:35:55 PM Anette Nielsen