AnettesFlora - Forsidestof- lys ide

Forsidestof- lys ide

Samtale med X

X:Holda kæft som du spytter indlæg ud i tiden.

 J: Smiler, siger ja, er det for meget?

 X: JA!

J: tænker ville ønske jeg ikke havde spurgt, ryger lukt til rummet af usikkerhed, det gamle rum med frygten for at være for meget eller forkert. Rummet er fint nok, så man lige kan mærke efter, også sætte i gang.

J: siger højt, folk kan jo selv bestemme om de har lyst til at læse

X: Ja, det kan de selvfølgelig

 

Samtale med Y

Y: Hvad vil du med bloggen?

J: skrive, bare skrive og skrive og skrive, der kom luft til gløderne for en stund siden, jeg kan mærke passionen/ilden, har altid elsket at skrive, fortælle om opdagelserne.

Y: Nå men så er det jo fint

J: Tænker, svaret lyder lidt vagt, lidt, lidt jeg ved ikke helt hvad jeg skal tolke det svar som, mangler tydelighed.

 J: Hvad syntes du om det jeg skriver?

Y: Du skriver godt, men jeg ligesom mangler noget når jeg læser din blog, en opskrift eller noget. (lys ide) Spørger yderligere Y om vedkommende kan mærke en forskel fra tidligere, altså fra den gamle måde at formidle på, det kan Y og Y siger det her er så meget mere dig!

Se nu lyser jeg op, for det er nemlig en af mine private ting, at være mig med hud og hår, og kan jeg inspirere/give mod til andre ved at dele, så er det bare et ekstra plus.

Fangede den lyse ide i samtalen (dagens indlæg skulle have været om ide bogen, men dette skriv var mere presserende, ift. ideen)

Jeg vil forsøge (lover det 98 %, for det lyder sjovt, og det giver lidt føde til de små grå, i form af udfordringen) at lave en opskrift over den pointe jeg har med hvert blog indlæg, der er altid en mening/pointe med indlæggene. Eller, har næsten altid haft det, med mindre jeg har forsøgt mig med ikke at have en, og bare fortælle;- )

Anettesflora, kreativt, skrive, formidle, personligudvikling,frugtlunden,have,sjovBillede fra vores frugtlund, se her er flow så det batter;-)

AnettesFloras første opskrift

Opskrift på Flow

1: ca. 800 g mod

2: 1000 g dig selv

3:evt. lidt mere mod hvis det trænges, mærk efter, og bland det godt

4:Lad det hvile, hviletiden afhænger af hvilke type der er brugt, man kan evt. gå en tur imens.

5:Bages ved 200 grader i ca. ½ time, men hold øje, for igen, det afhænger af hvem ”du er”

Resultatet er det lækreste flow=dig selv med hud og hår og alt under.

Pynt evt. med humor. Hvis det ikke helt er som forventet, så gør humor det hele lettere at fordøje.

 

God fornøjelse

Hilsner Anette

 

PS X og Y er vores to voksne børn, de er fænomenale til at give kritik, de er altid ægte og ærlige <3

 

5/1/2019 7:21:31 AM Anette Nielsen