AnettesFlora - Hot hot

Hot hot

Nye tider, skønhed helbreder, som ud af det blå popper der sætninger eller ord op i tiden, jeg tager dem der klinger og lader resten være.

Jeg beskæftiger mig igen(en gang forsøgte jeg at lukke af) med den "åndelige/spirituelle del af livet, den del må jeg have med for at føle dybden, glæden og tilfredsheden.

I sommers oplevede jeg den første svedetur, jeps 53 år gammel, og i overgangsalderen. I starten var det generende, ikke at svede, men at svede tran når man er i selskab med andre, især når man gerne vil føle sig lidt pæn. Det er altså ikke pænt at sidde stille og pludselig kam svede;- ) Det er ikke så sjovt det gør noget, og man kan intet gøre, andet end at rende sin vej, og det ville alligevel se underligt ud.

Min taktik blev at sige, ja jeg er kommet i overgangsalderen, min nabokone skrald grinede og sagde ja hol-da-kæft hvor du sveder(hun kan glæde sig kan hun;), så var tonen ligesom slået an. Så nu siger jeg det bare, det var lidt grænseoverskridende i begyndelsen, men nu er det, næsten, sjovt. Det er også lidt sjovt at være kommet i den overgang, selvom det ikke er sjovt at nattesøvnen bliver forstyrret, men sådan må det være.

Jeg var engang så skråsikker på, at jeg ikke kom i overgangsalderen, jo jo havde gået rundt og sagt det højt. Jeg føler nemlig at selvudvikling, spiritualitet eller åndelighed hænger sammen med den overgang. Og den gang følte jeg at nu havde jeg vist arbejdet nok med mig selv, bla bla bla, kan jeg se nu.

Når man går op i følelser og sådan noget, når man går op i at takle dem på en ordentlig måde, og når man går op i og elsker livet, så er man med i et EVIGT selvudviklings hjul. Man kan slet ikke stoppe, i alle tilfælde ikke for længe af gangen, for pludselig kommer der noget der er opmærksomhedskrævende. Så som energivampyere, jeps det er der noget der hedder, kunne jeg google mig frem til -for ikke så lang tid siden.

Energivampyere er mennesker der bevidst eller ubevidst suger energi ud af dig. Jeg oplevede det, jeg har oplevet det før, men denne gang var det så massivt at jeg ikke i min vildeste fantasi kunne fatte at det kunne være så drænende.

Sønnen ringede lige efter vampyren var gået hjem, han troede der var noget helt galt for jeg lød så træt, det er sjældent at høre bekymring fra en ung og succesfuld mand. Jeg fortalte  at X lige var taget hjem, og han forstod trætheden.

Da X var gået orkede jeg ikke flytte det ene ben foran det andet, jeg orkede end ikke at lave aftensmad, jeg var så drænet at jeg end ikke kunne genkende mig selv og de følelser der opstod.

Dagen efter var jeg også træt, men der havde jeg da i det mindste overskud til at blive vred, først på X, så på mig selv. Så kom klarheden over den oplevelse jeg havde haft.

Jeg er en af de der empatiske mennesker der går så meget ind i andres energi, fordi jeg gerne vil dem, og  er en god lytter, der ret ofte også ser tingene klart, bare ikke altid hos mig selv.

Sagen er at X ofte har snakket om mennesker der tog al Xs energi, og hvordan X har lært at beskytte sig med forskellige visuelle ting.

Og surprise surprise, har aldrig syntes det var noget for mig, for mener i bund og grund ikke jeg har brug for at rende rundt i en glaskuppel, eller slynge en rød kappe over mig eller andet.

Nu forstår jeg, det er når man ikke sætter grænser, eller kan sætte grænserne, at man er nød til at lave sig en glaskuppel.

Og jeg skal lære at sætte grænser, når der er behov for det, for kender dem så udmærket. Også skal jeg lære at kende forskel på dit og mit, sådan energimæssigt.

KORT SAGT

ALT ER PERFEKT:- ))))) Gaia Guldklump

-bare se Gaia Guldklump(Har fået lov at ligge billedet op af forældrene), vores strålende og kloge barnebarn på 7 måneder. Tror hun er medvirkende til at jeg oplever noget overgangsalder, og det er da så fedt!3

Jeg tuder stadig over hvor skøn hun er, og over min nye rolle<3

Smil og smil

Hilsner fra Anette

 

9/3/2019 1:04:07 PM Anette Nielsen