AnettesFlora - I feel inspired

I feel inspired

Har fundet en melodi

Når man nu er en der altid har gang i et stykke papir/hæfter, en bog eller flere. Jeg har forsøgt mig med at have det til at ligge dekorativt og henslængt på bordet. Det ser så hyggeligt ud hos andre. Men når jeg prøver det samme, ligner det bare rod. Eller måske have en pæn stak udvalgte blade, eller en – tre bøger liggende, sådan er det bare ikke for mig, i alle tilfælde ikke ret længe.

Så jeg har frigjort en kurv til mine skatte, en vidunderlig gammel spon kurv

Kurven rummer i dette nu:

sjov, anettesflora, at være menneske, nysgerrighed, passion, glæde, inspiration, indretning, bøger, håndlæsning, personligt, hjem, husTre forskellige "hæfter" til at skrive i eller tegne streger på, eller for sjovt lige at lave en blindtegning af hånden, bare for at se om det indre syn er forandret siden sidst, for jeg forstår ikke at læse de tegninger, men jeg ved hvad hver finger står for, også det er så sjovt, også at se andre lave en tegning, har set en med 6 fingre ;- )

sjov, anettesflora, at være menneske, nysgerrighed, passion, glæde, inspiration, indretning, bøger, håndlæsning, personligt, hjem, husDer er også en bullet journal, som jeg troede jeg skulle til at skrive i igen, fordi det virker og det er udfordrende. I november gled den ud af min bevidsthed, havde for travlt(manglende ro), utrolig dårlig undskyldning, når det tager maks. to gange 5 minutter om dagen. Jeg genoptog det igen for nogle dage siden, men det fanger mig ikke, jeg har fattet pointen, pt har den gjort hvad den skulle! Nu skal den bare i skabet, for den har ikke mere at gøre i kurven.

sjov, anettesflora, at være menneske, nysgerrighed, passion, glæde, inspiration, indretning, bøger, håndlæsning, personligt, hjem, husDer også en ide-bog i kurven, det er den pæne brune, mere om den en anden dag. Men der var også to skønne kort, som ovenikøbet kom på samme dag, skatte med stort S, tusinde TAK, hvis i læser med!

Noget andet vigtigt er læsebrillerne, jeg er simpelthen en torsk til at bruge dem, de kræver at man sidder stille for at det hele ikke sejler, men jeg bruger dem, hvis jeg skal skrive et kort, eller skal læse deklarationen på et eller andet mad, eller creme, altså det der står med rigtigt småt.

sjov, anettesflora, at være menneske, nysgerrighed, passion, glæde, inspiration, indretning, bøger, håndlæsning, personligt, hjem, husDer er yderligere tre bøger. Tarme med charme, den er jeg stadig i gang med at læse, den er utrolig charmerende og man kommer til at elske sig selv helt indefra. Tænk dig hvad kroppen formår, uden du normalt skænker det en tanke, det er da mageløst.

Der er keep going bogen, den rummer ti måder til at forblive kreativ i gode tider og dårlige, på bagsiden står der dont stop, jeg elsker den slags detaljer. Bogen er på engelsk, og den tager i begyndelsen udgangspunkt i the Groundhog dog day, en meget sigende film, og på mange plan, den film har jeg for-øvrigt nævnt tidligere her på bloggen, har set den nogle gange ;- )

Jeg er også i gang med en bog af Hella Joof- Papmache reglen(den blev færdig i dag), let læst og humoristisk, og ikke mindst klog bog. Den er ligeså let læst, som det er at drikke en dunk vand, med glimmer på, for det havde lydt pænere hvis jeg skrev et smukt glas med vand, men jeg har altid vand i en drikkedunk. Ida og jeg skal ind og høre foredraget/showet i Århus til oktober, billetterne har lagt i min skuffe siden jul. Uhh vi glæder os begge.

sjov, anettesflora, at være menneske, nysgerrighed, passion, glæde, inspiration, indretning, bøger, håndlæsning, personligt, hjem, husSå er der Isabellas og alt om haven, køber dem engang imellem, fordi de er så pæne og der er mange fine opskrifter i Isabellas. Men bliver altid så skuffet over alle de reklamer der er der i, og skuffet over at bladet Isabellas egentligt bare er fladt, men smukt. Men jeg køber det alligevel med jævne mellemrum, for følelsen af at købe og eje et smukt blad er skøn(ikke særlig miljøbevidst). Alt om haven har jeg klippet i det for at gøre en tændstikæske fin;-)

Kurven er praktisk, jeg kan hurtigt rydde op, og jeg kan tage den med overalt i huset, og endda med ud i solen;-)

Er nysgerrig, hvad har du liggende på dit bord og hvordan?

Må du få en fantastisk weekend

Hilsner Anette

 

4/26/2019 6:26:51 PM Anette Nielsen