AnettesFlora - Nye veje, på mere end en måde

Nye veje, på mere end en måde

For en rum tid siden begyndte jeg at kede mig på mine sædvanlige lufteture, og jeg fik en trang til at udforske nye ruter, og uden at skulle gå den samme vej tilbage. I begyndelsen udvidede jeg bare ruterne, men det kedede mig også. Man kan selvfølgelig også bare gå for at gå, eller gå for at smide et par kg, eller sidde på nettet for at sidde på nettet, se uden rigtig at se. Man kan også like for at like eller for at få likes tilbage, eller man kan like når det bare er så super det man giver sig tid til at kigge på. Mulighederne er mange.

Trangen til de nye ruter hænger sammen med de nye måder at være mig på, det sker vist omkring de 50 har jeg hørt, hvis det altså sker.

Her kommer min fysiske ture i billeder, uhhhh uhhh og kun på gå ben, gider ikke køre for at gå, når vi har alt hvad vi skal bruge i området, det handler nok mest om hvor langt man=jeg gider at gå. Det er altså også ret så miljøvenligt at lade bilen stå mest muligt. Ligeså miljøvenligt er det at jeg udelukkende bruger stof servietter til hverdag og fest:- )))

Min lille udfordring er også at jeg vil gå i naturen, og når jeg udvider ruten, sådan har det altid været, så er jeg nødt til at gå ca 300 m på befærdet vej. Når jeg går i byen er det for at udfordre mig selv, i tålmodighed for at Lucky min tro følger, lære at passere mennesker og hunde uden udfald, det er næsten i mål, når jeg siger stå, så står han, det vil i kunne se på billederne. Overordnet går han så utroligt pænt at jeg tror alle lægger mærke til det, for er jo STOLT af at det kan lade sig gøre med en slædehund.

Turen er 7 km, jeg har valgt at vise forløbet i de store træk, og først rigtigt pippe, der hvor det begynder at blive ”utrygt” og fantasien sætter i gang ;- )))))

Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturEn bro over Nørreåen, ved Fladbrokro

Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturSkovløberhuset, kan bruges af alle, i hverdagene, man kan sidde derinde og spise. Der er anlagt en have med gamle danske urter og blomster

Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturEn vidunderlig skov, som i weekenderne er godt besøgt, masser af lækre ture i området

Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturTæt på den nye rute, Nørreåen th i billedet

Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturPå ukendt vej, aner ikke helt hvor jeg kommer hen, håber min anelse holder stik

Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturUhhh, første gang jeg gik her blev jeg godt nok bange, mødte først en skummel mand, han skulle heldigvis modsatte vej af mig. Men han holdt øje med os, det så både hunden-Lucky og jeg. Første gang jeg gik turen skinnede solen heller ikke så smukt, og det var tidligere på dagen, og jeg kendte ikke vejen, anede ikke hvad jeg kunne møde der. Den tanke havde jeg ikke før jeg var på den nye vej! Også er der visse steder sump på begge sider af vejen. Fantasien gik i gang....hvad mon der kunne gemme sig i sumpen?Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturLucky elsker plummer-vand, rent friskt vand drikkes vist kun af nød

Pludselig vender Lucky sig om, et godt stykke bag os kommer en høj slank mand, iført sort lang frakke, og med sort bowler hat. Jeg ryger lukt tilbage i barndommen, hvor vi skulle gemme os for den slags mænd. Jeg føler frygten, min tlf ringer, jeg overvejer at tage den, men det er i mod mit princip når jeg er på tur., også bange er jeg vist heller ikke.

Lucky den venlige hund er så nysgerrig efter manden, og vil hele tiden vente på ham. Lucky er altid nysgerrig, og vil altid vente, bare for at sige godaw. Jeg skynder på ham, kom så, kom nu, kom, kom, kom, jeg går lidt hurtigere end vanligt, uden det skal virke sært;- )

Hvad mon der gemte sig i sumpen, pludselig var der igen en mand, denne gang bag ved mig-  Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturJublen vil ingen ende tage, vi kan nu se en kendt vej, ånder lettet op, og smiler

Hvad mon der gemte sig i sumpen, pludselig var der igen en mand, denne gang bag ved mig-  Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturmeget velkendt vej

Hvad mon der gemte sig i sumpen, pludselig var der igen en mand, denne gang bag ved mig-  Anettesflora, en blog om livet, personlig udvikling, kreativitet, nye veje, glæde, samojedehund, lucky, naturVores hus på afstand

Da jeg kom hjem, tænkte jeg over episoden, for det er vist sådan det er generelt, når man gør noget helt nyt for første gang, altså man=jeg føler den der spænding. Havde jeg mødt mændene på mine vanlige ruter havde jeg bare sagt hej, og var gået videre, med ordene kom så Lucky-for han er så nysgerrig den hund;- )

Hilsner og god, meget blæsende aften

Anette

 

PS Turen har jeg gået rigtig mange gange siden, og har fundet endnu flere nye ruter, og endda længere;-)

4/23/2019 5:21:37 PM Anette Nielsen