AnettesFlora - Personligt

Personligt

Her skete en ændring i energierne den 3 eller 4 marts 2019, det var som en tåge lettede fra hovedet. Aner ikke hvor mange år det er siden jeg sidst har følt sådan en energi, eller om jeg nogensinde har haft det sådan før, husker det ikke.

Det føles så GODT

Oplever at det er mig selv der træder frem, og uden det tidligere slør, hvor der hele tiden skulle pleases. Pleaseren havde rod i en usikkerhed om at være god nok, eller noget værd, en usikkerhed på at jeg jo nok var forkert, og hellere måtte gøre som andre sagde, også ellers prøve at følge med.

Vel det giver nogle konflikter, at stå frem uden en eneste udskylning og ikke at være en marionet. Det betyder der er mennesker jeg bare må lade være/give slip på, og forhold der forandres, og måske endda bliver bedre.

Det kom selvfølgelig ikke af sig selv, fra den ene dag til den anden, det har været (mange års(til tider hårdt) arbejde, tider hvor jeg sad fast, og kørte i ring.

Altså

Man kan ikke sidde på en bakketop og meditere sig til tingene, man skal ud i verden møde mennesker der er så venlige at stille op. Man må lave sig erfaringer. Også kan man gå hjem og meditere.(jeg meditere ikke-jeg har bare stille stunder med mig selv, når behovet opstår)

Selvfølgelig er min ven usikkerheden også med i skrivende stund, ikke en usikkerhed på om det er rigtigt det jeg fortæller, men en usikkerhed på hvordan det jeg siger modtages. Alle mine indre jantelovs scenarier kommer nemlig fint frem, smiler, og det er okay.

Oplever også at det i meget lang tid, er blevet lettere at opdage og give slip på mønstre som ikke just gavner en. Har du også oplevet det?

Det er forår:- ))))

Hilsner Anette

PS

Efter jeg havde skrevet overstående, faldt jeg ved en tilfældighed over en hjemmeside med astrologi, se her hvad der er skrevet om april, og om vædderenergien. Jeg er for resten vædder. Jeg er så totalt vild med når nogen med et andet overblik end jeg faktisk siger det samme som jeg selv oplever, yesss.

Du finder omtalte indlæg på hjemmesiden HER, hvis du skulle blive nysgerrig. Hun er knagendes dygtig, jeg må ha bestilt et nyt horoskop.

 

3/29/2019 6:32:10 AM Anette Nielsen