AnettesFlora - Den hvide tråd, med et PS

Den hvide tråd, med et PS

Da det var varmt kunne jeg ikke lave noget ude, så fandt på at stå og male havemøblerne, inde på værkstedet. De har fået  3 gange hvid olie.

Indretning, have, minhave,samojedehund,passion,anettesfloraplanterne i søjlerne skal bruges andet sted, derfor ikke plantet

Varmen gik over i en del regn, og gad ikke rende ude for at hakke ukrudt, køkkenhaven trænger ellers.

Indretning, have, minhave,samojedehund,passion,anettesfloraKøkkenhave med ukrudt, se planen HER

Det skal  nok  gå, og næste gang jeg viser køkkenhaven, er den ukrudtsfri-men havde trang til at vise virkeligheden, mens jeg i regnvejret gik i gang med næste malerprojekt.

Indretning, have, minhave,samojedehund,passion,anettesfloraglæder mig til at indrette verandaen igen

For måtte finde på andet en rengøring, i tørvejr, og havde lyst til at male mere hvidt. Så det blev verandaen, kan allerede nu se, se den også skal have tre gange, og at det tager lang tid, for det skal gøres med pensel. Engang var den en del af den lille butik.

Nu er det en privat veranda, med siddeplads, og med plads til at potte om. Det er både hyggeligt og praktisk at stå der.

Indretning, have, minhave,samojedehund,passion,anettesfloraMin havehjælper, han er en 10 måneder gammel, Lucky teenager, og noget af det sødeste og mest smilende jeg kender.

Han har rå mængder af færdigheder, både i lydighed, men også i unoder. Han stjæler havehynder, og puder for at pelse dem. Når man vil tage hynden, så render han med den, og jeg kan kun forsøge at være smart og lade som ingenting, men den hopper han kun på en gang.

Indretning, have, minhave,samojedehund,passion,anettesfloraSkælder man ham ud, skælder han dig ud. Når han er over glad, så hyler han. Jeg har aldrig hørt ham knurre, eller en gang måske, det lød som en snorken, og halen logrede.

Indretning, have, minhave,samojedehund,passion,anettesfloraHan kan godt lide jordbær. Vi har fået en rigtig samojede hund i huset, og vi elsker det. Vi har mest fået de små hvalpe i kuldet, og vi fik da også den mindste denne gang, men ham her vil altså være stor. Jeg takker mig selv dagligt at jeg har fået ham lært at gå pænt i snor, for tænk dig hvordan sådan en slædehund  kan trække. Jeg har et par erfaringer;- )

Rigtig god weekend

Hilsner Anette

Dagens anderledes PS kommer under billedet :-)

Indretning, have, minhave,samojedehund,passion,anettesfloraNogle gange tænker jeg om det jeg skriver og viser er interessant for andre end mig selv. Om jeg har et budskab med det. Jeg blogger fordi jeg elsker at skrive og dele.

Og inspireres selv af gode skriv, og skøre påfund, og måder at indrette sig på, om det er inde eller ude/HAVEN. Jeg holder meget af at lytte/læse om det personlige, og det oprigtige.

Jeg inspireres også af mad, og det er brændstof til motoren.

IFT skiverierne:I nogle perioder af mit liv er jeg også begyndt på en bog. Sidste år troede jeg at det var året for at skrive en meget personlig og dyb bog, jeg følte jeg havde noget at give videre. Det viste sig at jeg måtte se på de mere personlige oplevelser på en ny måde, og få dem sat på plads. Det fik jeg, og jeg er glad. Bogen bliver ikke til noget nu, engang måske.

 

6/22/2018 7:44:21 PM Anette Nielsen