AnettesFlora - En festdag

En festdag

I dag er en festdag, og årets første forårsdag, og jeg går nu offentligt i luften med min nye blog som har været undervejs de sidste flere måneder.

Det er sønnen Tim der har bygget det hele op fra bunden med koder og alt uligt andet baggrunds halløj som jeg stadig ikke har styr på. Men jeg har skullet tage stilling til mange ting undervejs, og jeg tror vi begge kan sige det både har været sjovt, og til tider ganske udfordrende. 1000 tak Tim<3

Tænk dig engang, bag selve bloggen, der hvor jeg sidder og laver indlæg, der har man også skullet tage stilling til diverse små ikoner, som eks et billede, eller et tlf rør. Altså jeg er fuldstændig måløs over al det arbejde der ligger bag selvfølgeligheder, når man færdes rundt på nettet.

Og nu skal jeg til at lære at bruge alt det her nye, for det er en del forskelligt fra blogger. Systemet hedder umbraco, og er et dansk cms system.

Jeg har fået en flot bruger-manual med-og det er skrevet ned så jeg næsten kan forstå det. Tim har nemlig også opdaget at det han syntes er selvfølgeligheder for ham, altså er langt fra selvfølgeligheder for mig

binderi, anettesflora

Hjertelig velkommen til, kig dig rundt når du har tiden og lysten, og bemærk lige, jeg er i gang med at opdatere siden andre gode sider, for jeg vil ikke undvære at linke til andre skønne bloggere. Og sig endelig til hvis du vil på min blogliste, og jeg vil være yderst taknemmelig hvis du også vil linke til min nye blog. Skal nemlig sige dig at det har været en smule grænseoverskridende at stå på egne ben uden googles produkter.

binderi, anettesflora

Altså den nye blog betyder også at jeg har fået eget domæne, tænk dig Anettes Flora var ledigt. Jeg føler mig både velsignet og meget heldig.

I fanen om Anettes Flora, står der også noget om mit nye logo og hvor jeg har det fra.

Endnu engang hjertelig velkommen, jeg håber du vil finde dig godt tilpas.

Masser af forårs-hilsner

Anette

Redigering for at linke til denne nye blog skal du kopier følgende:  http://www.anettesflora.com/feed/  , på forhånd tusinde tusinde tak

PS finder du fejl på siden, noget der ikke fungere, så sig endelig til, enten her eller under fanen kontakt, på forhånd tak.

 

 

3/5/2017 12:55:07 PM Anette Nielsen