AnettesFlora - En kvindes(mine) bekendelser

En kvindes(mine) bekendelser

Jeg har en skriveblokering, kan end ikke sætte noget på skrift i den private dagbog.

Jeg har lige været godt og grundigt ramt af en omgang snot, når det sker, bliver jeg altid deprimeret. Jeg er ikke god til at være syg, har en sær evne til at tvivle om jeg bliver rask igen. Nu 5 dage senere kan jeg så erfare at jeg næsten er ovre det.

Og det er den samme bearbejdelses proces hver gang, først tænke alle katastrofetankerne ind, og få det endnu dårligere, og derefter at fylde på med positive og humoristiske tilkendegivelser, små skridt hver dag til jeg føler mig bedre tilpas igen.

Vel sønnen spurgte om jeg havde mande-flue, til det kunne jeg svare: så havde jeg nok lagt på sofaen og stønnet, og spurgt efter vand eller papir.

Men havde jeg lagt mig, vil jeg gætte på jeg havde været ramt af mand-influenza.

Rigtig god weekend

Optimistiske hilsner

Anette

9/14/2018 9:08:10 AM Anette Nielsen