AnettesFlora - Om inspiration og ideer

Om inspiration og ideer

For lang tid siden, langt mere end et år, da købte jeg den fineste bog med det lækreste papir. Og kunne selvfølgelig ikke nænne at skrive i den, den var jo særlig og pæn, og kostede lidt.

Inspiration, mad ,binderi, personlig, opskrift,Anettesflora,sjovEfter at have pyntet lidt rundt omkring endte den ud i at komme i en skuffe, for den var jo så særlig at den skulle fyldes med skønskrift, som jeg ikke har, og med masser af særlige ting, så som kærlighed.

En dag fik jeg den ide at skrive mine ideer ned på kreativt håndværk, i ved den slags man binder sammen med grene, eller bygger en omklædningsskærm, eller anlægger et kunstfærdigt og farvestrålende bed, i ved den slags kreative sysler, hvor kroppen bliver brugt. I samme åndedrag kom jeg i tanke om en samtale jeg havde med en veninde for nogle år siden, hun er af den slags der gør alt ordentligt, meget ordentligt, gennemtænker alt virkelig grundigt, og hun skriver og beregner.  Hun er den type der kan blive helt rund forvirret når jeg fortæller om mere end en ide, der måske bare er en ide, og som måske aldrig bliver virkelighed. Bare for at sige det vi er forskellige, og dog ens på samme tid. Hun mente at jeg skulle skrive alle ideerne ned, for sæt nu de blev glemt. Jeg smilede den gang, og sagde hvis jeg glemmer dem, kommer der bare nogle nye, og måske endda bedre……..

Og nu sad jeg der og skrev ideer ned, pakkede bogen pænt og ordentligt sammen med snor og det hele. Lagde den på bordet som en reminder, der lå den så og pyntede et stykke tid til den kom i skuffen. For flere uger siden kom op af skuffen, igen, for jeg ville skrive ideer ned, igen. Og der var rungende tomt i hovedet, ikke en eneste kreativ ide, om end mit hoved boblede af ideer, bare ikke den slags som der skulle stå i bogen, de var ikke under kategorien kreative ting, basta!

Jeg undrede mig en stund, og fattede det ikke, plejer altid at have ideer nok-jeg gik en tur, og pludselig slog det mig at ide bogen ikke skulle begrænses af mine fastlåste tanker om hvad kreativitet er.

Inspiration, mad ,binderi, personlig, opskrift,Anettesflora,sjovJeg jublede og kunne næsten ikke komme hurtigt nok hjem for at tømme hovedet, der var fyldt med ideer som susede rundt og rundt. Turen havde heldigvis en vis længde, så alt blev glemt og landet til jeg var hjemme igen.

Hvilken lettelse det er at kunne skrive alt muligt ned (stikord) i den bog, også ligger det der, og er klar til en dag jeg mangler inspiration, på hvad som helst, eller klar til at skrive flere ideer ned i, eller klar til at få nye ideer af. Nu ligger den altid i kurven, med min nye royale kuglepen, en souvenirer fra en lille ferie i kbh, jeps vi har lige været på ferie; -)

Inspiration, mad ,binderi, personlig, opskrift,Anettesflora,sjov

(SÆRUDSTILLING PÅ BELETAGEN I CHRISTIAN VIII’S PALÆ PÅ AMALIENBORG 27. SEPTEMBER 2018 – 19. MAJ 2019 Eventyr dronningen. Billedet over er af nogle af Dronning Margrethes kreationer. Det er så spændende, se det hvis du ikke allerede har set det)

 

Elsker at opdage at jeg som troede jeg var så open mindet, faktisk også er fastlåst

Dagens opskrift på Inspiration

1: 1000g fastlåshed

2: 1250 g undren

3: 1500 g open-mindet

4: blandes godt, og formes til trøffelkugle

5: hviletid ca. ¼ gå tur

Nu er den klar til at spise, så vær forberedt på en vis jubel, da den kan virke lettere euforiserende;- )

Go fornøjelse

Hilsner Anette

 

 

PS TIL BLOGGERE. Charlotte opdagede at min blog var rendt langt ned på listen hos jer som linker til mig, nu kan jeg se at der er problemer mange steder, bare kig ind på danske haveblogs, og klik på forskellige link(nå nu er de lige lavet, men virker ikke helt endnu). Sønnen undersøgte problemet, for i starten troede vi først det var her den var gal. Hvis nogen kan bruge det til noget så er her hvad han sagde: Brugte 5 forskellige RSS readers, og alle virkede. Fandt ud af at blogger.com understøtter atom og RSS, begge virkede. Yderligere siger han at problemet ikke giver mening i hans nørdede it verden.

Jeg har under alle omstændigheder ikke lavet op på noget ift min blog. Og satser på at problemet ved mirakuløst vis løser sig selv.

HUSK DU KAN ALTID TILMELDE DIG NYHEDSBREVET, DU KAN GØRE DET UDE I HØJRE SIDE PÅ BLOGGEN, HVOR DER STÅR NYHEDSBREV. JEG SENDER KUN UD, NÅR DER ER NYE INDLÆG, SÅ INTET SPAM HERFRA!

 

 

5/9/2019 8:16:30 AM Anette Nielsen