AnettesFlora - Gårdsanger af en anden verden

Gårdsanger af en anden verden

For mere end en uge siden fik vi en søndag sidst på dagen besøg af et meget skattet ungt menneske. Han kom uanmeldt, det gør han altid, denne gang havde vi ikke set ham siden jul, så overraskelsen var stor, og meget glad. Han var netop hjemvendt fra en rejse på 9 mdr, hvor han havde gøglet og spillet sig rundt i den "tungere" del af verden. Det er Anders tv på billedet af bogen. Når han kommer er det med ufatteligt mange oplevelser i ærmet og rygsækken. Og hvor jeg/vi nyder at komme med på de eventyr. Forrige gang han var her, havde han sejlet med skoleskibet Danmark:-)

Nå men denne gang kom Anders med en bog til os, der næsten lige er udkommet. Jeg har ufatteligt længe haft lyst til at læse igen, og andet end på internet og om have, det skulle være noget ægte og noget jeg kunne få udvidet min bevidsthed og forståelse af, og ikke spirituelle eller psykologiske bøger, dem har jeg vist læst min portion af;-) Så sent som samme formmiddag havde jeg stået længselsfuldt og  ledt, efter en for mig læseværdig bog, jeg fandt ingen.
Denne handler om en af Anders venner på 30 år, hans liv og oplevelser med gårdsanger miljøet. Det er en rørende og meget meget sigende fortælling om et ungt liv, musikken, miljøet, der kryber under huden og tager en med ind i kærlighedens univers hvor fordomme ikke er eksisterende. Jeg har slet ikke læst den færdig endnu. Bogen er så skattet, og kom som kaldet. Jeg elsker den slags synkroni i hverdagen.
Af hjertet tak Anders!

2/18/2017 8:35:24 PM Tim Nielsen