AnettesFlora - Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

Anettes Flora er, også, en butik med gamle sager- vintage. Den rummer også  jernstativer og jernkurve i forskellige former. Disse har jeg en smed til at lave.

Jeg er som noget ny begyndt at have zinkbakker i målene 40x40, disse er hjemmelavede, og prisen er 160,- pr stk.

Planteskilte i zink 10 stk 30 kr.

Kobberplade-væg-dekoration, som det ses på øverste billede-priser er afhængig af str

Butikken er 24 kvm, hvoraf de 12 kvm er frostfrie, og de resterende 12 er overdækkede. Udover det, er der et stort udeareal, der i de mildere måneder får butikken til at minde om et marked, da jeg sætter "gamle" ting udenfor. Der er stort set altid pyntet op med planter og binderi, disse elementer fungere som stemningsskabere, men er også til salg.

Frem til ca juli 2017 vil butikken undergå en forvandling, det betyder at der vil være omrokerings-rod, og at åbningstiderne vil være sporadiske, i form af markeder både her og udenfor huset.

Arrangementer og åbningstider vil afhænge af vejret, og annonceres løbende.

Kontakt information finder du HER

Glæder mig til at byde dig velkommen både nu og i min nye version af Anettes Flora butik.

Jeg anlægger have i cottage stil-den bliver åbent for besøgende, når jeg føler jeg har styr på det. Men er der tid, viser jeg hjertens gerne min lettere løsslupne have frem. Skriver løssluppen, da den aldrig vil være fri af ukrudt. I haven leves der et frit liv-hvor min glæde ved jorden og det der gror er i højsæde-en PASSION.

cottage garden, dem vilde have

Jeg tilbyder yderligere at assistere med indretning og omrokering i hjemmet eller butikken.
Min baggrund er autodidakt, har brugt evnerne siden, i tidernes morgen, og leget i et væk i egne forskellig artede hjem.

Vi kan bruge hvad du har, dette indebære nogle gange at rydde op, og andre gange at gå i gemmerne. Og andre igen, at der måske skal males.

Af natur føler jeg ind på dig i samtaler, for at få en følelse af hvad det er du vil. Det vigtigste er at det afspejler dig og din familie. Det samme gælder din butik/forretning
Jeg holder af stort set alle stilarter, også den, vi måske finder ud af er din helt egen.
Timeprisen er 250,- og jeg køre i en radius af 70 km, hvor du betaler den ene vej.

Med hilsner Anette

PS billeder kommer

3/12/2017 5:56:57 PM Anette Nielsen