AnettesFlora - Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

Anettes Flora er, også, en butik med gamle sager, i vintage, landstil, havestil og kreativstil, samt sammenplantninger til salg.

Alt er nøje udvalgt, og håndplukket. Butikken rummer også faste elementer i form af forskellige  jernstativer og jernkurve i forskellige former. Disse har jeg en smed til at lave.

jernstativ, kreativ, binderi, påske, natur

Jeg er som noget ny begyndt at have zinkbakker i målene 40x40, disse er hjemmelavede(min mand er selvstændig blikkenslager) prisen er 135,- pr stk.

Planteskilte i zink 10 stk 35 kr.

Kobberplade-væg-dekoration, som det ses på øverste billede-priser er afhængig af str

Butikken er 24 kvm, hvoraf de 12 kvm er frostfrie, og de resterende 12 er overdækkede. Udover det, er der et stort udeareal, der i de mildere måneder får butikken til at minde om et hyggeligt marked, da jeg sætter "gamle" ting udenfor.

Der er altid kaffe på kanden, og en stol at sidde på

Kontakt information finder du HER

cottage garden, dem vilde have

Jeg anlægger have i cottage stil-den bliver åbent for besøgende, når jeg føler jeg har styr på det. Men er der tid, viser jeg hjertens gerne min lettere løsslupne have frem. Skriver løssluppen, da den aldrig vil være fri af ukrudt. I haven leves der et frit liv-hvor min glæde ved jorden og det der gror er i højsæde.

Med hilsner Anette

3/12/2017 5:56:57 PM Anette Nielsen