Jeg åbnede butikken Anettes Flora i lørdags, dette efter et par års pause, med fysisk butik. I det par år, har jeg ryddet godt og grundigt op, både i det indre og ydre. Og nu er det”genopstandelsen”.

Jeg forså et dybere lag, hvorfor jeg følte fjerene kaldte, hvorfor de skulle være #, i årets jul. Og hvorfor de skulle give drømmene vinger, ikke blot til mig, men også kundernes drømme.

Fuglen Fønix

Forstår i dette nu, også hvorfor der den sidste stund på gå turene, har vist sig hejre. De rejste sig fra engen, og gjorde sig synlige, uden deres kendte “skrig”. Første møde med en hejre, tilbage i august, var på meget tæt hold nede ved åen, den sad og sundede sig, og veg ikke. Jeg havde gået tættere på, hvis det ikke var fordi hunden Lucky var med. Senere, på året, lettede de, af og til mere end en gang på turene!

Begyndte at undre mig, hvad vil den/de hejre mig? Hvad vil den fortælle? Overvejede at google, men blev ved med at glemme. Først her til morgen måtte google i brug, for skulle have stavet Fønix korrekt(der findes flere stavemåder) , og der stod at fuglen Fønix var afbilledet som en hejre, smiler. Det hele faldt på plads, også alle de indre følelser, der den sidste stund har bølget igennem.

Den slags synkroni, gør mig usigelig glad og ydmyg, over hvordan universet kan tale til både dig og mig!

Det er en genopstandelse, også, for butikkens vedkommende, den er totalt fornyet, selv gulvet er brækket op. De bedste af de ting der var dengang, er med som medspillere, til at skabe den stemning og oplevelse jeg gerne vil udtrykke. Jeg har nogle indre visioner,der går dybere end det blotte øje kan se, det må mærkes. Jeg ved, at jo mere et rum bliver brugt, jo mere forankres energien!

Velsignet

Åbningsdagen var fantastisk, jeg føler mig velsignet, tænk at være omgivet af så mange mennesker der vil en det bedste. Tidligere kunder dukkede op, og udtrykte at de var så glade for, at jeg var på banen igen. Familiemedlemmer og veninder kom, og Kristina som jeg gik til for lidt mere end et år siden, for at få noget klarhed om min beskæftigelse kom. Du finder hendes hjemmeside HER På åbningsdagen delte jeg en lille video på fb siden AnettesFlora, der fik jeg også mange og skattede lykønskninger.

TUSINDE tak til ALLE <3 <3 <3

Dagen gik med salg, snak og kaffe, hver gang en gik, kom en anden, jeg var utrolig glad da jeg lukkede dørene 16.30. Manden min kunne ikke fatte, at jeg kunne fortsætte med at snakke da jeg kom ind, men munden kunne ikke stå stille, hvad hjertet er fyldt af flyder munden over med.

Synlighed

Og min mund må lige flyde lidt mere over, for i disse dage handler det meget om tydelighed/synlighed. Jeg har lavet skiltet ved vejen om et utal af gange, også igen i går, og det drillede mere end godt var, hvid maling og sort tusch, er en dårlig kombi. Nu skal det laves om igen, men indtil da, må det stå, hvor det står, det kan i det mindste ses på afstand, nu;-) Udover det havde jeg købt en lyskæde til indkørslen, der hvor butikken er. I dag skal jeg ha byttet den kæde for 1/3 del af lysene virkede blot et døgn efter, og det var endda en lidt dyrere kæde.

Måske der kommer et indlæg omkring tydelighed/synlighed, det er et emne med mange elementer.

Hilsner og smil

Anette