Der er kreativt flow, det er passion, det er fornyelse, det er ny energi, det er passionens ild. Jeg oplever det hos andre og mig selv.

Den sidste månedes tid har det indre tema været, at bane vejen, for det jeg gerne vil.

Nogle gange har min fornuft svært ved at forstå, hvorfor der lige midt i det hele med jul og butik og 1. søndag i advent, og rigeligt at lave. At jeg absolut vil omrokere, rydde ud og sælge ting, i vores hjem. For at stå midt i kaos for en stund.

Når det er sagt, så ved jeg, at ved at følge den slags ulogiske tiltag, at det giver energi. Og at kreativiteten stiger nogle oktaver, og flow opstår.

  1. advents weekend i butikken var helt igennem forrygende, butikken var noget tom da jeg lukkede søndag eftermiddag. Tænk at folk finder vej her til, og både kan lide og køber det jeg laver, det er så fantastisk <3

Søndag eftermiddag stod jeg i binderiet, og lavede noget til den ret tomme butik.

Jeg er rørt, jeg er høj, jeg er glad, og ufattelig taknemmelig, jeg snakker med mig selv, og pludselig kommer der lys, som farven på flammer i et bål, det er passionens ild.

Rigtig god weekend

Anette