Lyset strømmer ind, og i mit univers har det gjort det en god stund nu, både i det indre og det ydre. Det univers vi lever i er vores medspiller, vi skal blot, dog bevidst, forbinde os for at opdage. Men at jeg skulle finde 500,- i en gammel nissehue, ja det er altså skørt, det er magisk, der må da findes nisser.

I søndags lukkede jeg den næsten tomme butik ned for i år, det var en meget bevægende oplevelse

Det har været nogle vilde uger, nogle spændende uger, det har personligt været nogle meget udviklende uger, med rå mængder af klarsyn og energi, ja det har været en succes. Det er første gang i flere år jeg har haft mig en regulær indtægt, det er simpelthen så vildt, og jeg er taknemmelig.

Og det er mere end en indtægt, for det er en indtægt, skabt af glæde overflod og passion. En indtægt der er fyldt med drive og lyst til det at skabe og formidle, og måske berøre et hjerte eller to.

Det er også indtægt, hvor noget af den skal bruges til at skabe butikken når den atter åbner op til marts, og en indtægt hvor noget af det, skal bruges på en smuk kop, også går jeg med et par tanker som skal blive en realitet allerede i midt januar 2021, det handler om et andet af mine hjertebørn meditation.

Din velstand vil blomstre, når du er forbundet med det bevidste univers og dit sande jeg

Citatet kom dumpende ind da jeg havde skrevet dagens indlæg, så det skulle da med;- )))

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul, fyldt med eventyr, magi og lys i hjertet.

Anette

#Vi lever i en magisk tid

Søndag aften her i huset, lige inden spisetid, med besøg af vores datter Ida og Gaia Guldklump. Vi leger, vi danser, vi har fundet nissehuerne frem. Stemningen er høj, guldklumpen synger, hun danser, og jeg render rundt med den lange nissehus, og hun med den der passer hendes hoved. Vi vil give bessefar den lange nissehue på. Jeg opdager der er noget papir i enden af huen, og stikker hånden ind for at få det ud, er det mon en hemmelig seddel. I enden af nissehuen er der en 500,- seddel, guderne eller nisserne må vide hvor den kommer fra, guderne må vide hvor længe den har været der, for for os er det et uopklaret spørgsmål. Huen har været en del af vores jul i mindst 15 år, og den har været pakket væk det meste af tiden, i en rodet julekasse.