Først vil jeg ønske dig et helt igennem dejligt og smukt 2021, lad dine drømme få vinger, og gør dem virkelige!

I mere end et år nu, har jeg deltaget i forskellige ceremonier og grupper, hvor meditation har været omdrejningspunktet.

I august begyndte jeg at meditere fast mindst 4 gange om ugen, og mindst 4 gange for at sikre mig at aftalen kunne overholdes, det er VIGTIGT at overholde aftaler med dig selv. I begyndelsen eksperimenterede jeg en del med meditation. At jeg stort set meditere hver dag nu er en anden sag.

Jeg har fundet den metode der virker rigtig godt for mig, den vil jeg gerne dele med dig.

Trak kort til dig som læser med, lady Venus billedet er fra rummet for healing

Jeg går ind i rummet for healing, et uforstyrret sted, tænder lysene, skriver dato og meditation i bogen, indstiller stopuret til 15 minutter, klinger tre gange med de tibetanske klokker, og åbner de 7 chakre, samt forbinder mig med jorden via rødderne, samt gudslyset- det rene klare universelle lys.

Når uret ringer, skriver jeg kort om dagens meditation, og trækker derefter et eller flere kort på dagen. Derefter lukker jeg chakraene ned, ved at ligge hænderne på hvert chakra. Jeg takker jorden og universet for forbindelse.

Meditationens gaver

DU kommer dybere ind i dig selv, får mere selvindsigt, mere klarhed, større glæde, mere overskud, målrettethed, langt mere tillid til dig selv. Du er en, du kan stole på, idet du overholder aftaler med dig selv. Udover det healer du også dig selv, idet du elsker den du er meget mere!

Nu er jeg nået det punkt at jeg gerne vil dele meditationens gaver med dig der har lyst.

Meditations gruppe

Når vi igen kan åbne for samfundet, tilbyder jeg, i første omgang, to meditations hold, 1 hold på tirsdage fra 10-11.00 og et hold på torsdage fra 16-17.00 . Der er plads til 5 på hvert hold, det kommer til at koste 60 kr pr gang. Jeg vil guide dig/jer med åbning af chakrane, samt sørge for tiden, og besvare spørgsmål, hvis der er nogle, og hvis jeg kan. Har man selv en gruppe på max 6 prs, og selv ønsker at stå for det, så koster det 300,- at leje rummet i en time.

billedet er fra vores stue, 1. juledag, den røde buket fik jeg af mor, og krystalkuglen af vores børn <3

Rummet vil, om det er et hold, eller en gruppe der lejer sig ind, altid være pyntet op med blomster. Blomsterne er med til at højne vibrationerne, de er med til at skabe en smuk, sanselig og behagelig atmosfære!

Jeg vil gerne at du er fyldt med behag, når du træder ind i rummet. Der vil altid være krystalvand på flaske, og et glas at drikke det af.

Billeder af meditations rummet kommer i et af de næste indlæg.

Endnu engang rigtig godt nytår

Smil og hilsner Anette