I en stund nu har det handlet om energi, om vibrationer, om at skabe rum og plads, om at oplyse, om at indrette, om skønhed, om flow.

Jeg har snakket om passionens ild, og den dag den viste sig fysisk. Jeg har også fortalt, at flere ting her i huset havde en energi, der trængte til at komme videre, så de er solgt.

Hjemmet er siden lidt før jul, blevet oplyst, bogstavlig talt, med spot flere steder. Samtidig er det hele blevet enklere, og der er sat mere “spot” på blomster, skønhed, glæde og velvære.

Der er blevet plads til noget nyt, se lige de billeder/plakater, de er fra Art by Anne krøjer.

De taler til mig, de sætter ord på drømmene, glæden, mystikken, spiritualiteten, guds-lyset, skønheden, dansen, ja selv meditationen, jeg er dybt inspireret!

I rummet for healing og meditation!

Samtidig meditere jeg dagligt, jeg skrev om det i sidste indlæg. Ved at meditere, oplyser man sig selv. Lys viser os mere af os selv, vi bliver forbundet med lyset i det indre, det er et ufatteligt spændende studie og spændende rejse!

I dag er det nymåne, en af de store, vi er i vandmandens tidsalder, du kan google hvis du er nysgerrig på mere.

Jeg selv er tilmeldt en online fjernhealing/meditation, det er 2. gang, jeg prøver det online, og det virker.

Alligevel glæder jeg mig til ,at vi igen kan samles i fysiske grupper, og lave ceremonierne i fællesskab. Gruppe dynamik er guld værd!

Ny månen handler om at så frø, om at sætte intentioner->

>Good vibes only

Anette