De skattede øjeblikke, som nuet er, netop nu, stilheden i det indre, trangen til at lave ingenting, med tanken om at lave noget.

Er en af dem der altid er i gang, i gang med et eller andet.

Den dag var anderledes, kunne fristes til at sige, jeg kedede mig, men det var langt fra sandheden. Nyder bare, at tænke over, at der sker ingenting, og jeg laver ingenting.

Det er underligt, undre mig, får tanker som, hvad skal jeg lave, nej gider ikke lave noget i dag, og jo, har lyst til at skrive, og aner ikke hvad jeg skal skrive om, så skriver om den her helt særlige tid.

Tidligere den dag, gik jeg en lang tur med Lucky, hvilket jeg gør hver dag. Denne dag var anderledes, stoppede op, bare for at nyde, nyde fuglene i rørgræsset, kunne ikke se dem, men kunne høre deres velsignede pippen, stoppede op og kiggede ud over vandet, så slagene fra fiskene, stoppede op og kiggede op i himlen, og så skyernes stille bevægelse.

Lyttede til det frosne vand, der knækkede mellem sivene, da solen med mellemrum tittede frem.

Stoppede op og nød stilheden, kunne mærke stilheden, og høre den.

Hele ugen har været særlig, noget nyt er på vej, det er både særligt og spændende.

Må du få en helt særlig weekend

Smil og hilsner Anette

PS. Billederne er fra en anden særlig dag.