Far ringer, du kan godt hente mig nu, jeg ville vide om de kunne fortælle ham noget, han sagde han havde kræft. Udsynet var dårligt, det sneede, var små tåget og sjappet, det var den 9. februar 2021. Jeg var helt ude af mig selv, troede ikke jeg kunne køre, og skulle opdage mine egne kvaliteter og styrker, jeg ville være der 100 %, og var det til hans død den 26 juli 2021- 1. dag i mayaernes nye kalender år, dagen inden var en dag uden tid, du kan evt google det.

Jeg køre med far, han har fået konstateret kræft, vi sidder i bilen, vi snakker, vi lære hinanden at kende på ny. Vi har kendt hinanden i evigheder, og dog ved han ikke hvem jeg er ,og jeg ved ikke hvem han er, bag det store ydre. Jeg oplever at hver gang vi sidder på Skejby, enten til kemo eller scanninger, eller samtaler, at jeg sidder med en frisk ung gut, helt uskyldig og kæk. og han er så stolt af mig. Far sidder med sin ynglings kasket, og sin friske jakke, og med en smøg i munden. Far troede til det aller aller sidste på at han ville blive rask, tak for din ukuelige tro.

I bilen snakker vi, ikke ligefrem i munden på hinanden, men meget stille, som om hver af os sidder og tænker hvad skal vi snakke om. Jeg oplever at blive undervist, jeg suger til mig, min far var en stor mand, en inspirerende mand, som jeg savner noget så utroligt. Han siger du køre 70 km nu, han sidder med tlf i hånden, der er fartmåler på, jeg kigger på tlf, og smiler i mig selv., for vi må køre 80, men vi er i alt for god tid, det er vi altid. Vi snakker om løst og fast, om følelser om drømme, jeg oplever mig selv på ny, jeg mærker jeg blomstre, trods den utroligt svære situation.

Han spørger, hvad tænkte du da hun sagde sådan til dig, sad der og ikke kunne komme på hvad jeg tænkte, opdagede at jeg havde manglende grænser. Jeg fortæller om mine drømme, mærker jeg vil gerne gøre ham stolt. Han siger at når man er selvstændig, da opleves ting ikke som arbejde, han fortæller om mors og hans liv, som selvstændig. Han fortæller at allerede da han var 6 år, da begyndte han at tjene penge, han kørte øl på en trækvogn til lecaværket.

Jeg savner dig min far, jeg savner dig helt ind i sjælen, og jeg ved du er her i ånden, jeg har hørt dig så mange gange, jeg har følt dig, jeg ved du er med os.

Vi er i et år med stor transfomation, dette er starten på noget nyt, noget spændende, far jeg er glad for du er med som vidne, og vejleder.

Af hjertet tak for ALT!

Anette