Julebutikken her på matriklen holder lukket i år. Ingen tvivl om at jeg i den grad savner butikken, forberedelserne, overfloden, at lege og skabe. Og kontakten med kunderne. Jeg savner det helt ind i hjertet, men må se i øjnene at jeg ikke kan være alle steder, på en gang.

Jeg er i år ansat som blomsterbinder, hvor jeg kan få afløb for noget af den sanselighed og kreativitet julemånederne også byder på. Og det er godt!

Her sker MEGET, og glæder mig til den dag, hvor jeg kan offentligøre noget af det.

Kender du den der følelse af at tingene står stille, og at der samtidig godt kunne bruges 24 timer ekstra i døgnet til noget af alt der kalder; -))) skørt altså virkeligt skørt.

Dekorationen står i vores stue, jeg havde sådan en trang til virkelig at frådse i mariebær. Når vi når et par uger længere hen, får den en gang glimmer, og måske et par kugler eller 20. Mariebærene er egen avl, og fra en enkelt busk. Jeg er også i gang med at binde en tæt mariebærkrans fra samme busk, er det ikke vildt en enkelt busk kan lave så mange bær?

Ønsker dig den aller bedste weekend

Anette