meditation, mening

Velkommen til min nye blog, som har fået en underskrift, nemlig spiritualitet i hverdagen

Hvorfor nu en ny blog, og allerede igen?

Jo ser i, den gamle gik ned, som i helt ned. Vi kunne ikke komme ind på den, ad nogle veje, og kunne ikke finde bloggen. Årsagen er uvis, for når vi kiggede ind på udbyderens side, så alt ud til at være i skønneste orden.

Efter nogle dage sagde sønnen, den kan muligvis fikses, men det vil tage meeegggeeettt langt tid, for alt med koder skulle skrives helt forfra, uanset ville alt være mistet. Udover det havde han ikke tid. Så han har forsøgt at slette den gamle blog, uden at kunne se den.

Summede nogle dage over situationen

Sønnen er i gang med den absolut sidste og afsluttende opgave, inden han skal ud i erhvervslivet. Men jeg gjorde det altså alligevel, spurgte om han ville hjælpe mig med at lave en blog i word press. Det ville han, og han syntes det var en fantastisk ide. Jeg skulle bare finde et tema jeg kunne lide, og faldt ret hurtigt for det valgte, og vil du tænke dig, han syntes det var et super valg.

Den gamle blog forsvandt den 15 oktober, jeg havde lige udgivet et indlæg om Lucky, vores Samojedehund på 2 år. Samme dag havde jeg gjort noget helt nyt, jeg var gået til en clairvoyant , for havde brug for friske øjne på min situation ift til at skabe mig en beskæftigelse.

  • mod
  • passion
  • tålmodighed

Føler egentlig at den 15. oktober 2019 var en banebrydende dag. Der må være en mening med det hele, også selvom den ikke lige kunne ses med det blotte øje.

Så her er jeg med ny blog, og glæder mig som et lille barn til at skrive indlæg.

Jo jeg er GLAD!

Fortsættelse i næste indlæg : Mødet med den clairvoyante

Endnu engang hjertelig velkommen

Hilsner smil og god dag

Anette