I ved, jeg i sidste indlæg fortalte, at min gamle blog blev væk, og at det var den 15 oktober, og at jeg samme dag havde aftalt et møde med en clairvoyant.

Jeg havde valgt, at aftale en tid hos sådan en, fordi jeg simpelthen ikke kunne se i hvilken retning jeg skulle gå, sådan arbejdsmæssigt.

Inden jeg overhovedet bestilte en tid, måtte jeg igennem min egen frygt for at blive set igennem, og min store frihedstrang til selv at ville bestemme over mit liv.

Også skulle jeg lige se Kristina an på afstand, på en krop sind og ånd messe. Jeg havde godt nok læst hendes hjemmeside forfra og bagfra, men måtte se den fine kvinde irl,  om det var en jeg kunne have tillid til.

Jeg ankommer i god tid og møder hende udenfor klinikken, jeg siger jeg er nervøs, hvilket hun mærker i sin krop. Så var det ligesom sat på plads, hun kunne mærke mig, fin start.

Jeg skal blande tarot kort og derefter trække tre, hun fortæller om de valgte kort, jeg er selv en smule inde i den slags, så ved det er gode kort. Men det er ikke bare kortene, det er også måden de bliver lagt op på, der siger noget om en. SMILER for den havde jeg ikke set komme, det er så fedt!

Seancen går i gang, og HELE min krop føles som en kanal, eller et tale rør. Hele kroppen vibrerer i næsten 1 time, det er simpelthen mageløst!

fra juleudstillingen a dream come true, syntes det symbolisere oplevelsen godt.

Jeg fortæller hende oplevelsen, og hun fortæller at det er fordi vi er to healere der healer hinanden……

Noget af det du ser her på den nye blog, under fanen jeg tilbyder, og her i selve blogdelen, fortæller om noget af det jeg fik ud af mødet.

Jeg fik meget ud af det, og havde ikke i min vildeste fantasi kunnet kæde blomster og healing sammen, som den mest naturlige kombi i verden.

Det meste af det hun sagde, kunne jeg se og mærke, som ren gensyns glæde. Jeg blev styrket i troen på mig selv og det jeg kan.

Sagen er, at da jeg valgte at gå til sådan en klarsynet dame, så måtte jeg scanne mig selv godt og grundigt, og stå ved mig selv helt igennem. Det i sig selv giver et klart syn. For man ligesom bliver tvunget til at stå endda stærkere i sig selv.

Jeg har valgt at skrive mest i jeg form, og det er gennem hele bloggen, det er ikke kun for at fortælle om mig og mine oplevelser.

Jeg skriver også her i det offentlige rum, af den grund, at der måske er noget der giver genklang i andre, og måske kan give andre modet eller passionen til at gøre noget og våge at være sig selv.

Jeg brænder  for at få mennesker til at føle sig okay som de er her og nu.

Jeg nægter simpelthen at sige hvad du skal gøre, for jeg ved, du ved det selv. For mig virker fri vilje bedre end diktatur!

Min frihedstrang går begge veje.

For et par dage siden lagde jeg en kreation op på FB siden Anettes Flora, i skal lige se den, jeg har kaldt den en gylden mulighed!

gylden mulighed

Hilsner og smil

Anette