December er lig med at lege. Jeg leger og eksperimentere altid ekstra meget i december. Indenfor de december rammer, der er indprentet. En af rammerne handler om kalenderlyset, og det stedsegrønne. Jeg kan godt lide det stedsegrønne. På en måde understreger det, den lidt tunge, fortættede, og nære energi, der er i mange huse på denne årstid, hvor det meste foregår inde.

I år er ikke som andre år, jeg havde lyst til et lys med pynt på, det er ganske enkelt aldrig sket før. Det er heller aldrig sket at lyset står selv, og det er heller aldrig sket at der skal være en enkelt frisk “buket” involveret sammen med “dekorationen”. For det ikke skal være løgn, er det heller aldrig sket at kalenderdekorationen har været klar flere dage før 1. december.

Det er heller aldrig sket, at jeg, i år har givet, næsten, alle nisser væk. I år er et, næsten, rent dekorations år:-) Gæt en gang, jeg elsker det.

Billedet over, er for at vise vores “nye” gamle lampe. Jeg har værnet om den i nogle år, og anede ikke helt, hvad jeg skulle bruge den til.

Den var rusten, så den er slebet ned. Der hvor stearin lysene er, det var oprindeligt til nedad hængende pære. Holderne blev vendt om, og svejset fast, så de kunne bruges som “lysestager”. Lampen fik ny ledning,fatning og kobberkæde.

Da den for ikke længe siden, kom op at hænge, lagde den op til en lille krans, og kugler. Så nu har vi en julelampe. Jeg rå elsker den og den stemning den er med til at skabe.

Kan du se den grå pels på kurvestolen,og det er Henning, verdens bedste kat.

Henning <3

Næste indlæg kommer også til at handle om juledekorationer/adventskrans.

Rigtig god 1. december og 1. søndag i advent.

Solskinds-hilsner

Anette