I dag er det de store ting jeg viser, og ingen hemmelighed, jeg elsker at arbejde stort. Den anden dag, stod Ida og jeg, og lavede binderi sammen. Hun vidste, at hun ville lave en kalender dekoration a la den store jeg viser her, hendes skulle bare være i spisebords størrelse.

Hun brug for nogle stikord til at komme i gang. Stikordene vil jeg også dele med jer, for ved at mange har svært ved at arbejde stort.

  • Tænk stort
  • Slip kontrollen, ryst armene lidt så de bliver løsnet op
  • Bevæg dig mens du arbejder(forestil dig at der foregår en lille dans.

Den viste står i vores entre, som også er vores fredags-musik rum, det vil sige vores tv-fri-dag. Om fredagen sidder vi der, spiser, snakker og lytter til musik, det er intimt og hyggeligt.

På vores hoveddør, har jeg også tænkt stort. Årets december velkomst, er slet ikke til at overse, ja selv Kim, min mand, opdagede at, der var kommet nyt på døren, smiler.

Tænk stort, julebinderi, krans, dekorationer, glæde, overflod, spiritualitet i hverdagen, december, natur, anettesflora
den manglende kugle er kommet på

Kransen blev jeg inspireret til lave, af sønnen. Han spurgte om jeg ikke ville lave en af de der fede amerikanske jule kranse til ham og kæresten. Det her er så min udgave, skabt af hvad der var på lager, også det grønne bånd.

Det grønne bånd på kransen, har jeg haft det lidt svært med, syntes at det sammen med de røde bær, blev lige synligt nok. Efter at have kigget på det utallige gange de sidste dage, ja så blev jeg faktisk ret så glad for looket, det inspirerer til noget markant.

Den sidste stund har jeg haft et “nyt” ord i bevidstheden, nemlig overflod. Jeg har sågar #overflod på instagram. Ja, er kommet på instagram igen, efter mere end 1 1/2 års pause. Du kan finde mig under AnettesFlora, eller du kan klikke ude i højre side af bloggen, der finder du min profil.

Jeg smager stadig på ordet #overflod, og kan finde mange betydninger, men en af betydningerne, er følelsen af rigdom. Jeg føler mig rig når jeg kan være kreativ, og slippe noget af kontrollen.

Ha en skøn skøn december

Overflods-smil og hilsner

Anette

PS. næste gang skal i se min udgave af årets adventskrans 2019. Den har været i proces i nogle dage, i går blev den helt færdig, den har fået vinger;-)