Det her er sidste års adventskrans, den hang selvfølgelig ikke på væggen, men stod derimod på et stativ, og rummede 4 lys. Da jeg efter jul, var begyndt på at befri kogler og kugler for tråd, stoppede jeg pludseligt. Blev ved med at se adventskransen, som en væg dekoration.

Da kransen var kommet op at hænge, var det eneste jeg kunne se en drømmefanger, uden helt at vide hvad sådan en skulle bestå af. Betydningen var jeg ikke i tvivl om, drømmefangere skulle efter sigende absorbere de dårlige drømme. Nu ved jeg, at det er det fine trådnet, som sådan en drømmefanger normalt består af, er det net der skal stoppe dårlige drømmes indtrængen.

Får tanken, at drømmene kan ligge i nettet, “formuldes/renses” og forvandles til noget brugbart. Jeg kan godt lide tanken om, og ikke mindst at genbruge.

Det virkeligt sjove, for mig, er at drømmefangeren hænger over netop mit rum, som er døren i midten. Et rum, der siden det den del af huset blev bygget, skulle være mit behandler rum. Det var der jeg skulle heale og massere, det rummede da også en massagebriks, som blev solgt, da drømmen i en årrække ikke var aktuel. Og da jeg endelig begyndte, at drømme om den slags igen, da opdagede jeg at drømmefangeren havde hængt der i nogle måneder.

ER DET IKKE MAGELØST

Jeg kan simpelthen så godt lide, at opdage hvordan tingene har det med at udfolde sig, når man handler intuitivt.

Man kan gøre mange ting med fuld opmærksomhed og bevidsthed, og alligevel kan alt ikke være udtænkt fra start af.

Et fantastisk eventyr er begyndt, og hvis du har lyst, kan læse en smule om mit, i punkterne under. Ellers udfoldes det løbende her på bloggen..

Det er, stormende mørkt og regnfuldt der ude, det er treide søndag i advent og der er lys i hjertet.

Rigtig god søndag aften

Smil og hilsner

Anette

Gaia, vores barnebarn, min guldklump. Altid med smil i hjertet. Ida har klædt hende ud til lucia dag, og jeg har fået lov at vise hende her. Du kan under fanen om Anettes Flora, læse om hvordan jeg mødte hende første gang <3