Det er god skik, at kasser det man ikke vil have med ind i det nye år, hvis man har tiden, og er så skør, at man rent faktisk får ny energi af at rydde op.

Selv har jeg ryddet op i klædeskabet, og på pc`eren, smidt en del ud jeg ikke havde brug for mere. Næste oprydningsrunde begynder i morgen, for healings-rummet skal gøres tiltalende,både med oprydning og maling, gardiner, og pynt. Det skal være et rum fyldt med velvære, en velvære der berøre folk når de træder ind.

Ikke nok med, at oprydning skaber plads, så kommer der også masser af god ny energi til en selv, og den er til fri afbenyttelse.

Så i går skulle der laves en velkomst til folk der kommer i vort hus. Den afløser juledekorationen, den kan du gense HER. Jeg elsker den overdådighed, og den overflod man kan få ud, efeu og laurbærkirsebær, nåhh, ja lyset er fra juledekorationen, som vi umuligt kunne nå at brænde ned. Dekorationen er lavet i en halv blok oasis

Dekorationen står i vores entre-

Så vær velkommen

Håber alle er kommet godt og fornyede ind i 2020

Smil og hilsner

Anette