Det handler om forvandling, det handler om rum, det handler om noget nyt. Jeg har glædet mig meget til, at lave dette indlæg, så meget, og endda har drømt om det, i de natlige drømme, så meget altså, for jeg afprøver en af mine nye indsigter ift måden at skrive på, måske du opdager det?

Indledning

Det handler om den dybeste følelse, noget jeg allerede har gjort længe, uden at være bevidst om det.

Det handler om at give mennesker et break, om at mennesker skal føle sig godt tilpas. Så godt tilpas, at de slapper helt af, så godt tilpas, at de våger at være tilstede i nuet, sænke paraderne, bare hengive sig, og nyde den indre tilstand. Jeg ved, at i sådan en tilstand, berøres sjælen, det er næsten umærkelig. Alligevel kan det være kraftfuldt, på den blideste måde, det kan være være med til at skabe noget nyt, give en lysten og modet til at, måske drømme, og begynde at leve drømmen, og opleve den udfolder sig. Min aller inderste og aller aller dybeste drøm er at få mennesker til at føle sig godt tilpas, om det bare er en time, eller mindre, eller mere, bare det at det kan føles.

Jeg er ved at vågne ovenpå 14 dage, med forskellige typer af udrensning, og jeg har været sølle. Først en uge med ondt i den ene side af lænden, så den anden side, så skulle det åbenbart balanceres op af ryggen. Jeg har aldrig haft ondt i lænden så længe af gangen. Som ved magi gik det over. Og afløstes af noget nyt, jeg fik for første gang ondt i , først det ene øre, så propper i det øre, så panodiler, det hele startede forfra, ved at gå over i det andet øre. Derefter feber, så hoste, måtte endda prøve at smide mig på sofaen midt om eftermiddagen(sofaen er forbeholdt aftenen;). Efterfølgende var der et par dage med maven. Jeg er så dårlig til at have det skidt, lige til det begynder at lysne igen, og energien vender tilbage, og glæden vokser. Det er der jeg er nu, og klar til at præsentere mit nye rum, rummet for healing <3

Rummet for healing

Rummet for healing har jeg skabt ud fra mine dybeste drømme og længsler, som er en forlængelse af resten af huset. Inden jeg blev “syg” blev det indviet, med 7 healinger, tak til jer der har gjort det muligt at få sat gang i det, og fordi jeg måtte øve/afprøve nogle nye teknikker(det er jo en del anderledes på en briks, også for mig, når det ikke foregår på en stol i stuen mere)! Og tak til min mand der har sat mig på de største prøver, og mine børn for konstruktiv og brugbar kritik, det er kærlighed på dybt plan.

Indholdsfortegnelse

Masser af hvid fluggertex 10, til lofter, vægge og isoleringsdimserne på rørene i loftet. Maling fra hjem og fix, til bord, og reolen bag forhænget. Kunstige efeu købt gennem dba. Stof fra stof 2000, gardinstænger fra jysk, gardin er genbrug fra andet sted i huset. Lampen er købt hos lampegiganten, med minus 40 %. Stolene fra blåkors genbrug. Artemis over vinduet, var engang på et staldvindue, og har stået forskellige steder. Våbenskjoldet er købt af en kræmmer for år tilbage, det stod engang i stuen, det er hængt med med spejlbeslag. Det rummer mytologiske og helbredende motiver, jeg er så glad for at netop det våbenskjold er i mit eje. Bordet er et gammelt jernstativ, det har længe stået til at skulle på lossen, det var grimt og rustent, jeg sleb det af og malede det. Bordpladen er fra en gammel og udtjent servante, og den passede præcist til bordet. Massagebriksen er en donation fra min bror, min twin, han er min dybeste og mest ærlige ven, tusinde tak bror.

Om ikke længe åbner jeg op for healing i det offentlige rum, det vil være til en noget lavere pris, da jeg stadig har brug for at øve mig. En healing tager mellem 30 og 40 minutter, og ca en time i alt-da der ofte er brug for at snakke eller ligge lidt bagefter.

Husk at healing er blid, og at den bringer velvære. Man kan dog opleve træthed efterfølgende, men det er en behagelig og afslappet træthed!

Når jeg healer, beder jeg om at være en kanal for den universelle og healende energi, jeg beder om at energien går ind og samarbejder med det inderste af dig, og virker der hvor dit inderste har mest brug for det. Jeg healer intuitivt. Jeg elsker at heale, jeg elsker studiet, jeg elsker at lytte, jeg elsker at være tilstede i nuet.

Hilsner og smil

Anette