Skulderne sænker sig, der er plads til studie og læring, og på mange plan. Oplevelsen dukkede op med coronaens indtog i vores land, og rigtig meget måtte lukke ned.

Det positive ved coronaen er, at det gav ro på vejene, ro til gaia. Og fuglene har aldrig sunget så lystigt før. De sang så lystigt, at selv Lucky stoppede op, og kiggede og beundrede. Husk at fugle normalt er mad for hunde.

Jeg selv følte fysisk, at der blev mere plads. Ved det lyder underligt, men jeg kunne endelig mærke lysten, til at fordybe mig i studier, befriende dejligt.

For eget vedkommende har det handlet rigtig meget om kommunikation, og menneskelig udvikling. I den private del har jeg også skrevet rigtig meget, intet er dog kommet ud i det offentlige rum, som bloggen er.

Jeg har ikke forstået hvorfor jeg ikke kunne udgive. Så i begyndelsen udgav jeg en del på IG, jeg mærkede den kvidrende lyst, til at dele den rytme jeg føler, når jeg skriver. Nogle gange er det en melodi i kroppen, andre gange er det mere som en rap.

De sidste 14 dage har jeg dog holdt pause, ift at være aktiv på de sociale medier. Pauser er altid gode, for lange kan gøre en doven, og for få pauser kan gøre en fraværende og stresset. Det handler om den rette balance for den enkelte.

I går var jeg på kursus, jeg vil ikke komme nærmere ind på selve kurset. Men mere hvad jeg fik ud af det.

Jeg følte at jeg skulle til at ”vågne” op, til at træne/øve, til at skrive igen, og ikke bare skrive, men også trykke udgiv.

Billedet er fra marts, fordi han ligner en samojed, ift pels. Hans pels er noget træt nu.
Billedet er fra marts, da hans pels ikke er noget at prale af i disse dage, men det kommer <3

Siden sidst, Lucky har atter været alvorligt syg af annaplasmose og borrelias. Nogle gange sker det at hunde får tilbagefald, nogle gange sker det, at hunde efterfølgende får så alvorlige skader, og at der kun findes en udvej. Langfredag var vi hos dyrlægen, Lucky havde fået et tilbagefald. Dyrlægen sagde at vi skulle overveje om det var tid til at tage afsked, hvis behandlingen ikke virkede. Han sagde det var for hårdt for både Lucky og os. Lucky har tre dage tilbage af behandlingen, og derefter skal kroppen bygges op igen. Vi vil hjælpe ham med noget cannabisolie.

Jeg ved han er stærk. Jeg fik lov at se den røde energi, som netop Lucky operere i. Jeg kunne derefter google den røde aura/energi hos hunde, og alt passede på ham, en rigtig naturhund. Siden var på engelsk.

I aftes, efter jeg kom hjem fra kursus, fik han en energiudladning, som kun en rigtig samojed kan få det, han var så fyldt med peps, at hele min verden lyste op.

Vi har ikke set ham sådan i flere måneder. I dag har vi gået 2,5 km, uden han blev træt, ren lykke. Og nu sover han.

køkkenhave hegn af kæppe, billedet er 3 uger gammelt

Jeg har også været kreativ, har lavet nyt hegn omkring køkkenhaven. Køkkenhaven er sået til, drivhuset er fyldt med de mest almindelige afgrøder.

Jeg har også oplevet masser af stor lykke. Det er lykken i nuet. Det er når det hele begynder at springe ud, det er når man ser på knopperne på træerne, det er når blomsterne der kommer frem,det er når regnbuen dukker op, det er når det regner, og jorden vandes, det er når solen skinner, eller når man fejre sin fødselsdag på sin absolutte favorit måde, eller når buddet kommer med en uventet vinelsker-gave, og man slet ikke forstår, at det er til mig, og tænker hvem har tænkt på mig, og man opdager at det er en af de bedste blogveninder.

Lykken er i nuet, husk at lykkelige nuer også lagres

God søndag

Smil og solskinds hilsner

Anette