Maj er gået hurtigt, som et knips nærmest. Selvom der har været dage i maj, hvor tiden har stået stille, hvor uret er blevet kigget på om og om igen, næsten sekund for sekund.

Mirakuløse Maj

Maj er fyldt med vækst, både i det indre og det ydre. Maj har vist mig sider af mig selv, som bare har ventet på at komme frem. Lidt som frø, der kan ligge i jorden, i tusinder af år, for en dag at bryde igennem overfladen og komme frem i lyset.

Selvom der har været udfordrende timer, har jeg kunnet holde hovedet koldt. Maj måned har været vild, den har været mirakuløs, og SMUK, beregnet til at elske- at beundre, at være i. Nøjagtig som juni, der står og banker på.

Udpluk af dekoration i stuen

Sidste dag i Maj, og det er pinse, tusinde tak for en smuk måned, og alle de foregående måneder, der har ledt frem til denne dag.

Rigtig god pinse

Hilsner og smil

Anette