Jeg har meget længe nu, i alle tilfælde længe efter eget hoved, ca 6-8 uger, villet skrive om de feminine energier, jeg følte kom mere og mere frem, og ikke mindst blev udtrykt.

Og, har skrevet en hel del om den feminine energi, i private-skriv. Jo mere jeg har skrevet, jo mere er jeg kommet i tvivl, om det nu ikke var den maskuline energi istedet?

I dette nu kan jeg slet ikke skille energierne ad. Vi er hele mennesker, som består af begge dele, om vi er mand eller kvinde. Vi er hver især unikke, og samtidig forbundet.

Astrologer og energilæsere formidler den slags, ift energi, du kan evt google.

Jeg vælger at dele ud fra det jeg personligt oplever og har oplevet, i form af udvikling og energier. Oplevelser af den slags, kræver medspillere. Man kan ikke sidde på en bakketop og være klog på verden, hvis man ikke lever/handler i den.

Siden jeg startede op med at heale på andre, har udviklingen taget fart i mig selv, ikke sådan jeg rigtigt mærker det i det daglige, men i uvante og nye situationer bliver det tydeligt.

Stod i en meget usædvanlig situation for 6 uger siden. Hvor jeg en tidlig morgen, blev  ringet op. Det var et opkald, jeg kunne have været foruden, men sådan er livet ikke.

Vi bestemmer ikke selv alt, og vi kan heller ikke altid bestemme, hvordan vi agere/handler, om end det siges, at det er noget af det eneste vi har kontrol over, er vores tanker og følelser.

Sådan er virkeligheden langt fra, vi er mennesker af kød og blod. Og med følelser, som kan ligge uberørte hen i kroppen i mange år, uden at vi kender dem, godt som skidt. Noget er tillært, i uskyld. Engang så verden anderledes ud, og måske har vi ikke har opdaget, at verden er forandret.

Opkaldet handlede om min far. Han har det heldigvis godt igen, og jeg er taknemmelig i de aller inderste kroge.

I hændelsen og efterfølgende, oplevede jeg mig fra en anderledes vinkel. Jeg var så meget mere end jeg nogensinde havde udtrykt, eller tænkt over i mit bevidste sind. Og alligevel var det genkendeligt, det var naturligt. Følte og oplevede, at der både var rum, og plads til, at jeg kom på banen. Uanset hvor svære tingene var, så kunne jeg opleve mig selv, som mere levende, mere smuk, mere klog, og fyldt med en ny form for energi. Jeg oplevede, at kunne være til, på den måde jeg er skabt til at være til på.

Jeg betragtede energien, som den feminine energi!

Når jeg kigger tilbage, kan jeg også se, at jeg så småt var begyndt at udtrykke de feminine energier i garderoben, og en enkelt læbestift var det også blevet til. Den feminine energi er ikke bare yndig og sart! Den kan være rå, den kan være rummende, tilladende, men den kan også sætte sunde grænser.

Min grund energi er vibrerende, det har givet mig en hel del udfordringer gennem livet. Og nu begynder jeg endda at føle mig roligere, måske fordi jeg hviler mere i mig selv.

Forandringen blev synligt også for veninderne, de komplementerede mig.

Jeg opdagede, at jeg pludseligt kunne føle mig som en del af noget. Jeg havde i gruppen for lysarbejdere en helt ny oplevelse, ved at føle mig som en del af gruppen. Og at det vi lavede der, var forbundet med andre grupper rundt om i landet, og at det vi lavede var en form for healing? Ikke nok med jeg oplevede det, så udtalte jeg det også højt. Det var banebrydende, og den gamle frygt for at blive udstødt, var meget minimal. Det var rent!

Og hvorfor kom jeg så i tvivl om det var den feminine energi, fordi, kan den energi være så kraftfuld, (JA), men den kan aldrig stå alene.

Mellem alt det “gode” var der også dybe følelser der trængte til at blive set på og frigivet. Jeg bliver altid så træt, når jeg kigger dybt, og jeg er ikke god til at være træt i dagtimerne, det gør mig lettere depri. Men også der i dybet, og i frustrationerne, opstod der noget nyt. Det var pludseligt okay, at opleve de grumme følelser der var blevet trigget, ved det at det var okay, og helt i orden, også at være lidt træt. Tingene gled stille og roligt væk igen, som skyerne driver hen over himlen. Det var både set, anerkendt og følt, jubler, for det har været så utroligt banebrydende.

Det er lettere, at tillade andre at være i dybet, det er lettere at bakke andre op i, at det er okay. Det nye er, at nu er det også sådan for mig selv, altså okay:-)))

Du ved det måske, at mennesker der trigger noget i dig, de kommer med en “gave”, de viser dig, at der er noget du nu har muligheden for at kigge nærmere på, med mindre du siger, nej ham/hende og de følelser de trigger, dem gider jeg ikke bruge energi på. Sagen er, at er det nødvendigt at kigge på følelserne/tankerne, for de kommer da gladeligt igen og igen, til de er sete og følte. Er det ikke smart? Eller måske irriterende……

At sætte sunde grænser er ikke altid så let, nogle gange kender man ikke grænserne, før de er overtrådt. Det er erfaring, og erfaring kan bruges!

Billederne i indlægget: Dekorationen står i vores stue, alle blomster er fra haven, både de vilde og de mindre vilde. Toppen er en nyerhvervelse, købt i den mest romantiske i Dragør, en butikstype jeg aldrig selv havde gået ind i, dejligt at prøve noget nyt-den føles god. Billederne er også delt på insta, hvor jeg har været ekstra aktiv de sidste uger, der er blandt andet også billeder fra haven.

Og nu må jeg erfare hvordan det opleves at trykke udgiv på sådan et indlæg.

Have some fun and maybe sun

Anette

NOTE: En fugl er sikker i sin rede, men det er ikke det dens vinger er skabt til