Alle kan heale! Det er et udsagn jeg ofte støder på blandt alternative- undervisere og behandlere.

Modspørgsmålet: Kan alle lytte? Har alle empati? Kan alle være stille? Har alle lyst til at heale? Dette gælder både for selvhealing, men også den healing man går ud og køber sig til!

Modspørgsmålet, er adopteret, fra en Healer der underviser og fortæller om en healers rejse. Hun healer healere, giver os tro, både på video, og skrift, hun hedder Homaya. Jeg får mængder af indsigt og klarhed ved at følge hendes side. Og fra eget liv, ved jeg at samtalen mellem den healede og healeren, kan virke forløsende!

Et andet udsagn(mit udsagn) er at, healeren kun kan heale så dyb som healeren selv er! Det er et udsagn, som kom til mig(udtalt af mig) engang i foråret. Det kom via en drøm hvor jeg sad i en gruppe, og fortalte andre healere om det, udover det, fortalte jeg også, at vi aldrig ville blive konkurrenter, da vi hver især tiltrækker noget forskelligt, på et ubevidst og dybt plan.

Jeg stillede spørgsmålet, ift drømmen, på et kursus jeg var på i foråret. Vi sad flere healere og nogle clairvoyante samlet, ingen kunne svare på om den indsigt jeg havde fået var sand.

Jeg tror på min indsigt!

Det er der flere grunde til. Uden at gå i detaljer, så har jeg flere gange takket for de ekstremt udfordrende stunder, jeg før har stået i, dette når jeg genkender følelser i egen krop, eller lytter til det der aldrig før er blevet sagt!

Jeg er taknemmelig for min rejse, intet kunne til nu, have været gjort eller oplevet anderledes.

Etageren på billederne, står i vores stue. Den er bygget op, så alle stilke når ned i nederste etage, hvor der er en vase med vand.

I sidste uge viste jeg den pyntet med andre blomster på min FB side AnettesFlora. Jeg var lidt i bryllupstanker, eller frierier den dag, hvor der også var nymåne, hvor en ny gruppe startede op, som jeg var en del af. Gruppen hedder Spirit soul sister group. Det var en suveræn aften, en skøn energi, og en kilde til fornyelse.

Jeg har aldrig været til nymåne-ceremoni før, elsker det!

Hilsner fra Anette