Når jeg skriver meditation, mener jeg at man er helt bevidst om, at man meditere. Og at der er afsat et tidsrum på bestemte dage. Og man sidder eller ligger uforstyrret, og er nærværende i sig selv.

(Jeg har tidligere fortalt, at min meditation var noget der skete automatisk, som eksempelvis at sidde på kanten af havebordet, med intentionen om at drikke en kop kaffe, men i stedet zoomede ud, eller stenede. Andre gør det i badet, eller foran tvet, på gåturen eller….. )

Jeg har mediteret fast i omkring 6 uger, mindst 4 gange om ugen. I begyndelsen vekslede jeg mellem to meditationer. Jeg mærkede jeg var glad for den jeg nu vil fortælle om. Det er også den vi bruger i gruppen for lysarbejdere.

Selve meditationen

Jeg går ind i rummet for healing, det er mit uforstyrrede rum, det er et helle, et rum for fred. Jeg elsker rummet! Jo mere jeg bruger det rum, jo mere bliver energien forankret.

Det første jeg gør er at tænde stearinlysene, derefter ringer jeg 3. gange med de tibetanske munkeklokker. Jeg finder min blok frem, skriver dagens kort, og dagens 20 minutters chakra meditation. Jeg trækker mit kort, skriver ned hvad jeg har trukket. Derefter lukker jeg øjnene og forbinder mig med jorden, åbner for 7 chakra, og forbinder mig med universet. Nogle gange spørger jeg om der er et budskab, eller om der er noget jeg skal vide. Jeg er stille, selvfølgelig dropper der et par strø tanker op, jeg slipper dem hurtigt. Når jeg er færdig skriver jeg om meditationen, og takker mig selv og jorden og universet, åndelige vejledere, kraftdyr mm, for at det er muligt. Jeg er så dybt taknemmelig, at jeg nogle gange strømmer over i glæde. Jeg lukker ned for alle chakra igen. puster lysene ud, og går fra rummet. Jeg bruger i alt mellem 30 og 40 minutter.

Gaverne ved meditationen

Efter ca 14 dage på den måde, mærkede jeg at kroppen og sindet selv kaldte på meditationen. Det var ca i det tidsrum, jeg opdagede at meditation er som en muskel. Du ved man kan træne muskler, hvis man altså har lyst til at opdage den, eller har tid/indre ro og en smule overskud til det.

Jeg har opdaget, at ved at træne meditations musklen, bliver jeg mere glad, mere fokuseret, mere klar, mere tydelig. Jeg oplever at min selvtillid vokser, i takt med selvværdet også får en nøk. Jeg oplever også at blive mere ærlig, og mere modig. Det er simpelthen en muskel der kan udøve mirakler.

Hvad mener du? kan det at meditere kaldes en muskel, findes der en meditations muskel eller er det en evne (man kan træne)?

Kortene i indlægget

Jeg valgte at trække et kort på dette indlæg, og til dig som føler at kortene taler til dig. Det ville sig sådan der kom to frem. Jeg ved at det er perfekt, og at de to komplementere hinanden. Hvis du ønsker det fulde budskab i kortene så sig til og jeg sætter teksten ind i kommentaren.

Kortet tv: Knækket pil-den siger omfavn fredens energi. Den korte besked i kortet lyder således: Giv slip på behovet for at forsvare dig selv og forbered dig i stedet på at komme med et fredsbudskab. Du kan føle dig tryg.

Kortet th: Moder Jord-føl dig tryg elsket og trøstet. Den korte besked i dette kort er følgende: Giv dig selv lov at blive værdsat. Moder Jord beskytter dig med et skjold af kærlighed og lys.

Her til slut vil jeg gerne dele et citat med dig, som har sat lidt tanker i gang.

Fokuser på det gode smukke og sande i verden, start med dig selv

Hilsner Anette

SKRIV CITAT

Fokuser på det gode smukke og sande i verden, start med dig selv