Når man har en blog, og denne med mig bag roret, gør man sig mange tanker omkring den, og hvad der skal formidles.

Mit formål i livet er at mennesker skal føle sig godt tilpas, og jeg vil så gerne dele nogle af de oplevelser, og indsigter, jeg har og har haft. Hvordan formidler jeg det bedst?

Her er hvad poplen “sagde”

Jeg talte med poplen den anden dag, jeg fik lov at føle den lette fint vibrerende energi. Hun sagde, at ved at jeg berørte hende, rørte jeg automatisk ved de andre træer, da rodnettet er forbundet, og de kommunikere blandt andet, via rodnettet, via vinden og via os.

Du behøver ikke engang kunne “høre/føle” træet, for at alle andre træer mærker, at du har rørt det. Er det ikke storslået, hvordan vores natur går bag om alt forsvar, og berøre dig!

Træer og sæsonbutik

I dag viser jeg nogle forberedelser til åbningen af Anettes Flora binderi-sæson butik. Træerne er klar til lidt pynt, de er lavet af bark fra gran, mon ikke også granerne har snakket med poplerne, et er sikkert der er udvekslet energi!

Butikken har åben hver lørdag fra den 7. November 2020 og frem til jul 2020.

Hilsner fra Anette