Dette indlæg har været utroligt længe undervejs. Jeg har været omkring sidst jeg havde butik, omkring opstarten, og omkring dengang butikken havde sin base i en campingvogn. Om hvordan det udviklede sig med binderiet, og alle de gamle sager. Om den gang jeg klippede engle og uro i zink og kobber, om prismærkning, og og alle de vidunderlige jernstativer jeg solgte. Jeg var omkring da jeg stod på både loppe og havemarkeder. Omkring hvordan jeg har genoptrænet mig selv, på alle tænkelige områder, fra det før omtalte psykiske sammenbrud 2012.

Jeg gik i den eksterne harddisk, kiggede alle billederne, og her er blot de 3 af dem.

Man kan åbenbart ikke starte noget op, igen, uden atter at kigge og heale op på det der engang var.

Det er lidt som at blive bedstemor første gang, man(jeg) kigger automatisk på den gang man selv var mor til små børn, og bliver afklaret.

Det er befriende dejlig at have friheden til at opleve sig selv og alt mulig andet i en fornyet lys.

gulvet har fået 3. gange maling, og nu skal det lige hærde helt op, inden de tunge ting kommer ind

Butiks gulvet har været brækket op, og tørret ud. Kim har lagt nyt plankegulv, som jeg har valgt at male hvidt. Glæder mig usigeligt til at gulvmalingen er hærdet nok op, så der rigtigt kan indrettes. Planer til butikken er der masser af, i første omgang åbner jeg den 7. november, og alle lørdage frem til jul, samt sidste søndag før jul.

Butikken vil være med jule-binderi!

Ha den dejligste dag

God vibes og smil

Anette

PS husk resten af året koster en healings session kun 150 kr, læs evt mere HER