Det handler om butikken Anettes Flora. Mange ved jeg før har haft en lille butik, du kan se lidt af det der engang var her.

Overskriften fortæller om alle de små ting der skal til for at åbne, alle forberedelserne, alle indkøbene, alle tankerne, for til sidst at tage det store skridt og åbne dørene, med sommerfugle i maven, glæde i kroppen og byde velkommen.

Butikken er skabt i en ny udgave, og vil være en butik som har åbent i de forskellige årstider. I første omgang hver lørdag fra 7/11 og frem til jul. Med binderi.

Tingene der er i butikken nu, er resterne fra der var engang. Pynten som i ser, kommer væk igen, og afløses af jule-binderi. Måtte for eget velværes skyld lige pynte lidt, for bedre at mærke rummet.

Påfuglefjerene bliver en del af jule-binderiet, de er mit #. Jeg er vild med fjer, de dukkede op, først som en gave og senere ud af det blå, de ville ind, og være med til at sætte i gang -give drømmene vinger

Skiltning er vigtig

Jeg troede selv jeg skulle lave et skilt til vejen, et skilt som kunne stå der fast fra den 1/11 og frem til sidste åbningsdag inden jul. En dag for ikke længe siden, dukkede dette skilt(billedet tv) op på en af salgsgruppe, og måtte eje, så smukt kan jeg ikke selv gøre det.

Skiltet er vigtigt, ved at vi konstant skal mindes om ting vi har lyst til at se, for at huske at gøre plads til det en dag.

Jeg er også i det helt små begyndt at pynte lidt op i indkørslen, for at gøre nysgerrig. Selvom det er længe siden jeg lukkede, den gamle udgave af Anettes Flora ned, kan jeg se at folk stadig kigger ind, og det må udnyttes.

Havde en sjov oplevelse i sensommeren, en veninde og jeg sidder og taler om hvad der skal stå på skiltet, da det skal være kort og præcist. Midt i samtalen, kommer en kvinde, hun havde læst at man kunne købe buketter, dyrket i vores område, hun slog ikke engang adressen op, hun var overbevist om at det var her, da hun før havde købt kranse med mere af mig.

Bedre bekræftelse kan man ikke få <3

Må dine drømme få vinger, og lande der hvor du har brug for/ønsker de lander.

God weekend!

Hilsner og smil

Anette

PS Den store etager på billederne over, fik jeg speciallavet af smeden for nogle år siden, til den gamle butik. I sommers blev den brugt i køkkenhaven, som stativ til bønner og ærteblomster. Vi fik ikke så meget ud af de grønne bønner i år.