Jeg er i fuld gang i binderiet, i morgen er der blot en uge til at dørene åbnes her hos Anettes-Flora. Jeg er spændt, har en form for præstations angst, hvorfor vil nogle sige, andre vil kunne forstå. Jeg forstår det heldigvis selv, smiler.

I sidste indlæg fortalte jeg, at jeg har valgt at bruge # i alle kreationerne. #et er fjer, i begyndelsen var det udelukkende påfuglefjer, nu er der også sneget sig andre typer af fjer ind i kreationerne.

Den viste krans er lavet på en halmbøjle, og er ca 42 cm i diameter, inkl materialer.

Materialerne er: kastanjer, lærkekogler og grene, fyrkogler, bark, bog, vissent gran, kugler, glimmer, sløjfe og #fjer.

At være i sin egen cirkel, at være centreret, giver mange muligheder, just jump in.

Husk der er en flot rund fuldmåne i morgen.

Rigtig god weekend!

Anette